BLIV FRISØR HOS STUHR

BLIV FRISØR HOS STUHR

📌 BLIV FRISØR HOS STUHR

Nu har du mulighed for at blive frisør hos STUHR og derved indgå i et fantastisk team af passionerede, talentfulde og ikke mindst skønne og kærlige kollegaer.

Siden 1957 har vi hjulpet mænd og kvinder med at blive den bedste udgave af dem selv og vi har erfaring fra mere 4 millioner klipninger.

Vi har uddannet nogle af Danmarks dygtigste og mest anerkendte frisører og makeupartister

Men vi stopper ikke her!

Med 65 års erfaring er vi en del af Danmarks frisør historie og det ansvar lever vi gerne op til. Vi er fagmennesker, der brænder for det vi laver og vi har en solid uddannelse bag os, som løbende følges op med kurser både på vores egen skole og i udlandet. Det sikrer, at vi altid har fingeren på pulsen, både når det gælder moden og teknikken bag, og vi har et sikkert øje for, hvad der klæder vores kunder og hvordan vi får det bedste ud af netop deres hår.

Vi søger lige nu frisører og elever til vores saloner i Hørsholm, Lyngby samt på Østerfælled Torv.

Så ønsker du at blive en del af historien, så har du nu chancen for at blive en del af vores frisør familie!

Hos STUHR elsker vi at nørde vores håndværk og der er rig mulighed for at videreudvikle dine kompetencer hvad end du drømmer om at stå i salon eller på scenen og undervise. Vi lægger vægt på, du er engageret og kreativ og møder kunder og kollegaer med godt humør og positiv energi.

Vi kan tilbyde dig et spændende job, med gode arbejdsforhold, fantastiske kollegaer, og hvor du selv kan være med til at skabe mulighederne. Læs mere om hvad det vil sige at være i mesterlære hos STUHR og hvad kan tilbyde dig her.

STUHRs frisørteam er løbende på skole og kurser i ind- og udland, for at hente inspiration og videreudvikle deres faglige kunnen.

Har du evnerne til at være en del af vores dygtige team?

Vi er altid på udkig efter uddannede frisører, som har ambitioner og som ønsker at være i en virksomhed med både historie og høj faglighed. Du skal have ambitioner, samt evnen til at yde en super kundeservice hver gang. Du skal ville faget og acceptere, at du kun bliver bedre ved at fortsætte med at uddanne dig, udvikle dine evner, følge med tiden, tilpasse samt tillægge dig ny viden. Vi søger frisører der er igang med frisør uddannelsen eller som har færdiggjort den 4 årige frisør uddannelse. Du kan læse mere om frisør uddannelsen via linket her. 

Lyder det som noget for dig? Så send os dit CV med foto samt motiveret ansøgning. Send det til job@stuhr.dk. Du er også velkommen til at ringe på 28341950. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Bliv Frisør hos STUHR!

Læs mere om hvad det vil sige at være frisør hos STUHR her.

Vi glæder os til at høre fra dig!

De bedste hilsner

STUHR

STUHR Frisørsaloner:

STUHR Ny Østergade 10, 11o1 København K

STUHR Vesterbrogade 43, 1620 København V

STUHR Frederiksberg Centret, plan 2. Falkoner alle 21, 2000 Frederiksberg

STUHR Østerfælled Torv 16, 2100 København Ø

STUHR Jægersborg alle 32, 2920 Charlottenlund

STUHR Lyngby Hovedgade 54, 2820 Kgs. Lyngby

STUHR Kongevejs Centret 2, 2970 Hørsholm

Husk at du altid kan besøge os på vores Instagram konto @stuhr_official

Write a Reply or Comment