COVID-19 EJ LÆNGERE KRAV OM CORONAPAS

COVID-19 EJ LÆNGERE KRAV OM CORONAPAS

Kære kunde,

Vi vil gerne have lov til at sige stort tak til dig! Tak fordi du har hjulpet os med at imødekomme og ikke mindst følge alle de nye restriktioner, som løbende blev opdateret. Det har gjort det meget lettere for os at navigere i dagligdagen, så tusind tak!

Nu er vi ved at have nået slut fasen af restriktionerne, hvilket også betyder at der fra onsdag d. 1 september ikke længere være krav om fremvisning af Coronapas når du besøger os. Vi beder dig forsat om at oprette den gode hånd hygiejne og der vil som altid være håndsprit tilgængelig flere steder i salonerne.

Vi håber at vi kan se frem til et efterår uden Covid-19 og at vi kan forsætte det gode samarbejde os og jer imellem, så vi alle fortsat kan føle os sikre. Skulle du have spørgsmål til Covid-19, Coronapas eller andet er du altid velkommen til at kontakte os på mailen info@stuhr.dk

Husk at du som altid er velkommen til at kigge forbi til en gratis konsultation i en af vores saloner, såfremt du ønsker gode råd og vejledning til hårfarve samt pleje af dit hår. Vi opfordre dog til at du ringer i forvejen eller skriver til os, så du ikke går forgæves.

Vi opfordrer venligst til at du kommer til tiden og at du så vidt muligt kommer alene til din behandling. Såfremt du kommer med dine børn, der også skal klippes eller du har brug for assistance er disse selvfølgelig velkomne.

Du kan her på siden løbende holde dig opdateret omkring udfasningen af restriktionerne samt læse mere om, hvordan Sundhedsstyrelsen anbefaler, at du som kunde skal forholde dig til disse.

Du kan booke eller ændre i din booking her.

Læs mere om udfasning af restriktionerne på Sundhedsstyrelsens hjemmeside her. 

STUHR Frisørsaloner:

STUHR Ny Østergade 10, 11o1 København K

STUHR Vesterbrogade 43, 1620 København V

STUHR Frederiksberg Centret, plan 2. Falkoner alle 21, 2000 Frederiksberg

STUHR Østerfælled Torv 16, 2100 København Ø

STUHR Jægersborg alle 32, 2920 Charlottenlund

STUHR Lyngby Hovedgade 54, 2820 Kgs. Lyngby

STUHR Kongevejs Centret 2, 2970 Hørsholm

Write a Reply or Comment