COVID-19 UDFASNING AF RESTRIKTIONERNE

COVID-19 UDFASNING AF RESTRIKTIONERNE

Kære kunde,

Tusind tak for den helt igennem fantastiske velkomst I har givet os efter genåbningen i april. Det har været en fornøjelse at komme tilbage til jer alle og igen kunne lave en masse smukt hår. Tak fordi I alle har hjulpet til med at følge de nye restriktioner, det har gjort det meget lettere for os alle, så tusind tak for det. Vi ser nu frem imod en udfasning af restriktionerne og det glæder vi os meget til.

Fra mandag den 14. juni ophører kravet om brug af mundbind og visir og det glæder vi os meget til. Der vil forsat være krav om fremvisning af Coronapas og du kan læse mere om disse retningslinjer her. Vi glæder os fortsat til at hjælpe dig med Corona håret, skabe en masse smukke frisurer, hårfarver, samt pleje og forkæle dig og dit hår.

Retningslinjer for besøg i vores saloner:

Ved fremmøde skal du kunne dokumentere (Coronapas) en af følgende:

  • Første vaccinationsstik – Gyldigt som Coronapas 14 dage efter første stik
  • Immunitets Pas (Hvis man tidligere har været smittet med Covid-19, betragtes man som immun, mindst 14 dage og højst 8 mdr. efter den positive PCR-test er blevet foretaget. Efter 8 mdr. skal man fremvise negativ Corona test.
  • Dokumentation påkrævet for undtagelse af test og Coronapas
  • Negativ Corona test (Enten PCR- eller Quick-test) dog senest 72 timer gammel.
  • Børn under 15 år vil være undtaget.

Fra d. 1 juli 2021 vil krævet til Negativ Corona test ændre sig, så det fremadrettet hedder sig at en PCR test er gældende i højest 96 timer, hvor en Quick-test vil fortsat være gældende i højst 72 timer.

Pr. 1 juli 2021 gælder det også at borgere som er undtaget test og Coronapas, grundet medicinske årsager eller fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, skal fremvise dokumentation for undtagelse. Kravet om dokumentation indføres med henblik på at skabe størst mulig klarhed om borgernes og kontrollanternes pligter i forbindelse med test og coronapas og for at begrænse mulighederne for misbrug af undtagelsesreglerne. Dokumentationen vil blive udleveret af kommunernes borgerservicecentre på baggrund af en tro- og loveerklæring, hvor borgeren skriver under på at have en gyldig sundhedsfaglig grund til undtagelse. Sundhedsstyrelsen har udarbejdet specificeret liste over de sundhedsfaglige årsager, som er gyldig grund for undtagelse, og listen fremgår af erklæringen. Læs mere om kravet for undtagelse her.

Du kan læse mere om udfasningen af restriktionerne her.

Ved ikke gyldigt Coronapas opkræver vi 50% af behandlingens pris.

Vi beder dig venligst have downloadet appen “Coronapas” eller  ”MinSundhed” og være logget ind med NemId inden dit besøg, så vi hurtigt og nemt kan tjekke dit Coronapas.

Du kan downloade dit personlige Coronapas via appen MinSundhed eller Coronapas. Læs mere på www.Sundhed.dk

Ifølge Bekendtgørelse 296 kan man kun blive fritaget for test, hvis en af følgende krav gør sig gældende.

1) Børn under 15 år.

2) Personer, der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en covid-19-test.

3) Personer, der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en covid-19-test.

Såfremt man er fritaget for test eller brug af værnemidler, beder vi venligst om at du informere din frisør omkring dette inden du booker. Vi vil meget gerne byde dig velkommen, men vi ønsker ikke at øge risikoen for vores øvrige kollegaer eller kunder. Vi takker for din forståelse!

Vi opfordrer venligst til at du kommer til tiden og at du så vidt muligt kommer alene til din behandling. Såfremt du kommer med dine børn, der også skal klippes eller du har brug for assistance er disse selvfølgelig velkomne.

Du kan her på siden løbende holde dig opdateret omkring udfasningen af restriktionerne samt læse mere om, hvordan Sundhedsstyrelsen anbefaler, at du som kunde skal forholde dig til disse.

Vi opfordrer til at man kun booker 1 tid, så vi har mulighed for at betjene så mange som muligt, når vi igen åbner.

Du kan booke eller ændre i din booking her.

Tak for din forståelse og velkommen tilbage. Vi har savnet dig!

Læs mere om udfasning af restriktionerne på Sundhedsstyrelsens hjemmeside her. 

STUHR Frisørsaloner:

STUHR Ny Østergade 10, 11o1 København K

STUHR Vesterbrogade 43, 1620 København V

STUHR Frederiksberg Centret, plan 2. Falkoner alle 21, 2000 Frederiksberg

STUHR Østerfælled Torv 16, 2100 København Ø

STUHR Jægersborg alle 32, 2920 Charlottenlund

STUHR Lyngby Hovedgade 54, 2820 Kgs. Lyngby

STUHR Kongevejs Centret 2, 2970 Hørsholm

 

Write a Reply or Comment