Danica Chloe x STUHR

Danica Chloe x STUHR

Danica Chloe x STUHR

Som de fleste mødre ved, er det ikke en selv man bruger mest tid på, når man er på barsel og i en travl hverdag med børn, skal det hele gerne være nemt, dette gælder også håret.  Derfor ville vi gerne forkæle Danica som d. 22 april blev mor til en smuk lille pige. Som mor har man rigeligt at se til og der er ikke altid tid til selvforkælelse og velpleje. Vi inviterede derfor Danica på besøg til en makeover, i vores frisørsalon på Vesterbrogade, da hendes hår trængte til en kærlig behandling og vi gerne ville forkæle den nye mor.

Danica har før hen fået lavet en balayage behandling hos L’Oréal Professionnel og var rigtig glad for resultatet, vi blev derfor enige om at gentage succesen, men i en lidt lysere udgave, da det nu er sommer.

I kan se resultatet lige her og læse mere om Danicas besøg på hendes blog www.danicachloe.dk

Drømmer du om at skifte look eller bare får et sundere og mere glansfuldt hår, så kig forbi en af vores 7 frisørsaloner. Vi står klar til at hjælpe dig, hvad end det er tips og tricks til hverdags håret eller du drømmer om en større makeover.

Hos STUHR er kunden i centrum. Vi sørger for at hver behandling er skræddersyet til dig og dine behov. Vores veluddannede frisører og farveeksperter står klar til at rådgive dig, så du er sikret det bedste resultat. Har du spørgsmål til produkter, behandlinger eller andet er du altid velkommen til at kontakte os på info@stuhr.dk.

Book din tid idag på www.stuhr.dk og oplev hvad vi kan gøre for dig!

Du finder os her:
STUHR Ny Østergade 10, 11o1 København K
STUHR Vesterbrogade 43, 1620 København V
STUHR Frederiksberg Centret, plan 2. Falkoner alle 21, 2000 Frederiksberg
STUHR Østerfælled Torv 16, 2100 København Ø
STUHR Jægersborg alle 32, 2920 Charlottenlund
STUHR Lyngby Hovedgade 54, 2820 Kgs. Lyngby
STUHR Kongevejs Centret 2, 2970 Hørsholm