FORLÆNG FØLELSEN AF NYFARVET HÅR.

FORLÆNG FØLELSEN AF NYFARVET HÅR.

FORLÆNG FØLELSEN AF NYFARVET HÅR.

Hvis du gerne vil forlænge følelsen af velplejet og nyfarvet hår, så skal du prøve den nye Blond Absolu serie fra Kérastase. Serien indeholder en unik kombination af hyaluronsyre og edelweiss, der gendanner hårfibrene og tilføjer masser af fugt. Som en ekstra bonus er der tilføjet ultra-violet neutralisator til alle produkterne, så de uundgåelige gule toner bliver neutraliseret. Serien er intet mindre end fantastisk til alle med blond og gråt hår – uanset som det er farvebehandlet eller naturligt.

Du er altid velkommen til at besøge din nærmeste STUHR frisørsalon, for at høre nærmere om Blond Absolu. Vi står klar til at rådgive dig, så du er sikret at resultat der holder.

Psst! Læs mere om hyaluronsyrens fantastiske effekt her

 

Få opfyldt dine hårdrømme.

Husk at STUHR altid tilbyder gratis konsultationer før en behandling. Her får du mulighed for at tale dine hårdrømme igennem med en af vores dygtige frisører, og få et uforpligtende tilbud på behandlingen. Og du skal selvfølgelig have glæde af din klipning så længe som muligt – derfor tilbyder vi gratis retninger af pandehår samt retninger af hårkanter mellem dine bookninger.

En STUHR klipning og farve er unik, da den er skræddersyet til lige netop dig. Vores højtuddannede frisører og farveeksperter, står klar til at rådgive dig og kreere et individuelt look, som passer til din personlighed og stil. Vi har udlært og videreuddanner fortsat frisører verden over. Vores kreative team er på forkant med de nyeste hårtrends og teknikker, så du er sikret højeste kvalitet. Siden åbningen i 1957 har vi kontinuerligt arbejdet på at fremkalde det bedste i håret. Vores erfaring er stor, med ekspertise i alt fra klip, farve/refleks behandlinger, balayage, styling m.m. Vi garanterer godt håndværk, høj faglighed samt kvalitet og med vores luksuriøse udvalg af professionelle hårplejeprodukter, kan resultatet nemt holdes ved lige. Book din gratis konsultation i dag og oplev hvad 63 års erfaring kan gøre for dig og dit hår.

Book din tid idag på www.stuhr.dk

Du finder vores frisørsaloner her:

STUHR Ny Østergade 10, 11o1 København K
STUHR Vesterbrogade 43, 1620 København V
STUHR Frederiksberg Centret, plan 2. Falkoner alle 21, 2000 Frederiksberg
STUHR Østerfælled Torv 16, 2100 København Ø
STUHR Jægersborg alle 32, 2920 Charlottenlund
STUHR Lyngby Hovedgade 54, 2820 Kgs. Lyngby
STUHR Kongevejs Centret 2, 2970 Hørsholm