GENINDFØRSEL AF CORONAPAS

GENINDFØRSEL AF CORONAPAS

Kære kunde,

På baggrund af sundhedsmyndighedernes anbefaling genindføres Coronapas fra på mandag den 29. november 2021 når du besøger vores saloner.

Vi holder åbent som vi plejer dog vil der være krav om fremvising af Coronapas eller negativ test.

Genindførsel af Coronapas betyder at du som kunde skal kunne fremvise Coronapas eller negativ test. Ved negativ test gælder enten Quicktest dog max 48 timer gammel eller PCR max 72 timer gammel. Dette gælder også unge fra 15 år og op.

Hav venligst dit Coronapas eller negativ test klar inden du træder ind i salonen.

Vi håber at vi kan se frem til en vinter uden flere restriktioner og at vi kan forsætte det gode samarbejde os og jer imellem, så vi alle fortsat kan føle os sikre. Skulle du have spørgsmål til Covid-19, genindførsel af Coronapas eller andet er du altid velkommen til at kontakte os på mailen info@stuhr.dk

Husk at du som altid er velkommen til at kigge forbi til en gratis konsultation i en af vores saloner, såfremt du ønsker gode råd og vejledning til hårfarve samt pleje af dit hår. Vi opfordre dog til at du ringer i forvejen eller skriver til os, så du ikke går forgæves.

Vi opfordrer venligst til at du kommer til tiden og at du så vidt muligt kommer alene til din behandling. Såfremt du kommer med dine børn, der også skal klippes eller du har brug for assistance er disse selvfølgelig velkomne.

Du kan her på siden løbende holde dig opdateret omkring restriktionerne samt læse mere om, hvordan Sundhedsstyrelsen anbefaler, at du som kunde skal forholde dig til disse.

Du kan booke eller ændre i din booking her.

Læs mere om udfasning af restriktionerne på Sundhedsstyrelsens hjemmeside her. 

STUHR Frisørsaloner:

STUHR Ny Østergade 10, 11o1 København K

STUHR Vesterbrogade 43, 1620 København V

STUHR Frederiksberg Centret, plan 2. Falkoner alle 21, 2000 Frederiksberg

STUHR Østerfælled Torv 16, 2100 København Ø

STUHR Jægersborg alle 32, 2920 Charlottenlund

STUHR Lyngby Hovedgade 54, 2820 Kgs. Lyngby

STUHR Kongevejs Centret 2, 2970 Hørsholm

Write a Reply or Comment