GHD ORACLE FORHANDLES NU HOS STUHR.

GHD ORACLE FORHANDLES NU HOS STUHR.

GHD ORACLE FORHANDLES NU HOS STUHR.

Nu er den her! GHD nye fantastiske Oracle.

Nu introduceres VERDENS første profesionelle værktøj til at skabe krøller i håret – MED ET ENKELT STRØG – GHD ORACLE.
Det har aldrig været så let at lave krøller i håret. Den lander i vores saloner i morgen, som det eneste sted i Danmark.
Vi er så heldige at have fået eneret på GHD Oracle i hele Danmark for en periode. Kom forbi en af vores saloner og se og prøv denne nye teknologi. Et absolut must-have!!!

Drømmer du også om perfekte krøller uden at skulle bruge flere timer foran spejlet? Så skynd dig forbi en af vores saloner og prøv den nye GHD Oracle styler. Det nyeste krølle jern som skaber perfekte krøller på ingen tid.

Det nye GHD Oracle curler, bruger en patenteret og banebrydende curl-zone-teknologi til at skabe krøller nemmere end nogensinde før. Her kombineres den unikke U-form med varmens stylingkraft og afkølingens fastholdelse og skaber store variationer af krøller til alle hårtyper med blot et enkelt strøg.

Med en let hældning eller ændring af vinkel har du mulighed for at flere forskellige varianter af krøller og bølger, lige fra løse og afslappede til tættere og mere ensartede lokker.

Alt du skal gøre er at arbejde styleren igennem håret, som hvis du glattede det, og så klarer ORACLE resten! Så bliver det ikke lettere, ALLE kan være med. Find den i din nærmeste STUHR salon!

Forhandles eksklusivt hos STUHR frisørsaloner.

Klik her for at se styling video eller besøg os idag du finder os lige her www.stuhr.dk

Du finder os her:

STUHR Ny Østergade 10, 11o1 København K
STUHR Vesterbrogade 43, 1620 København V
STUHR Frederiksberg Centret, plan 2. Falkoner alle 21, 2000 Frederiksberg
STUHR Østerfælled Torv 16, 2100 København Ø
STUHR Jægersborg alle 32, 2920 Charlottenlund
STUHR Lyngby Hovedgade 54, 2820 Kgs. Lyngby
STUHR Kongevejs Centret 2, 2970 Hørsholm