GØR DIT BLONDE HÅR FORÅRSKLART.

GØR DIT BLONDE HÅR FORÅRSKLART.

GØR DIT BLONDE HÅR FORÅRSKLART.

Trænger dine blonde lokker til en forårsopfriskning? Så kan vi hjælpe dig! Hos STUHR kan du få en L’Oreal Smartbond-behandling, der vedligeholder hårets styrke og glans. Behandlingen har en dybdegående effekt og forlænger holdbarheden på hårfarven, så du kan gå foråret i møde med et sundt og skinnende hår. Vi tilbyder både behandlingen i forbindelse med hårfarvning og som en stand-alone behandling til en pris fra 360 kr.

Hvad er L’Oréal Smartbond behandling? Smartbond er til dig, hvis hår er skadet efter diverse farvninger og afblegninger. Smartbond behandlingen kan ses som et supplement til din behandling i forbindelse med din farvning, klipning m.m.  Smartbond går dybt ind i hår strået og reparer på dit hår. Denne behandling er fantastisk til som har farvet hår, men som trænger til en opfriskning af håret samtidig med at du reparere og giver dit hår nyt liv. ​

Hvad er smartblond?

Smartbond er en behandling lavet af L’Oréal til de professionelle saloner. Når du fx får foretaget en hårfarvning eller en afblegning, kan det slide en del på håret. Vælger du at få en smartbond-behandling oveni, kan det hjælpe med at beskytte og styrke dit hår.​

​​Når du vælger at få en smartbond-behandling, vil dit hår være mere modstandsdygtigt. Du vil opleve, at dit hår bliver blødere og mere skinnende.

Du vil helt sikkert ikke fortryde at få en smartbond-behandling i en af vores saloner, da du tydeligt vil kunne se og mærke forskellen på dit hår.

Du kan læse mere om L’Oréal Smartbond behandlingen her. 

Du er altid velkommen til at kigge forbi til en gratis konsultation eller se mere på vores hjemmeside www.stuhr.dk

Du kan se det vilde før-og-efter billede af behandlingen her:

Du finder vores frisørsaloner her:

STUHR Ny Østergade 10, 11o1 København K
STUHR Vesterbrogade 43, 1620 København V
STUHR Frederiksberg Centret, plan 2. Falkoner alle 21, 2000 Frederiksberg
STUHR Østerfælled Torv 16, 2100 København Ø
STUHR Jægersborg alle 32, 2920 Charlottenlund
STUHR Lyngby Hovedgade 54, 2820 Kgs. Lyngby
STUHR Kongevejs Centret 2, 2970 Hørsholm