5 FREE TREATS + SHIPPING WITH $40 ORDERS.*CODE: BBPAIR

Make me pretty

Make me pretty

Hvornår har du sidst gjort noget godt for dig selv? Mange kvinder er hamrende gode til at forkæle deres familie, veninder og kollegaer, mens de ofte glemmer at forkæle sig selv. Men det skal være slut nu.  Skønhedsbutikkerne i FRB.C Shopping tilbyder massevis af skønhedsservices, så du kan få en omgang velfortjent forkælelse og samtidig blive den smukkeste udgave af dig selv.noget Læs hvilke services butikkerne tilbyder her:

Benefit Brow Bar

Hvis du ikke allerede kender til Sephoras Benefit Brow Bar, så introducerer vi dig nu for dine bryns nye bedste ven! Benefit Brow Bar, der ligger indeni Sephora, er allerede en favorit blandt mange kvinder på Frederiksberg, og dét er der en god grund til. Bryneksperterne kan simpelthen trylle med dine bryn! Benefit Brow Bar er åben hver eneste dag, hvor bryneksperterne former, retter og farver dine bryn efter dit behov. Så uanset om dine bryn bare trænger til at blive rettet en smule, om de skal farves, eller om du ønsker en helt ny facon, så er Benefit Brow Bar the place to go.

 

Voksning af bryn, Sephora180 kr.
Farvning af bryn, Sephora125 kr.
Duo: Voksning og farvning af bryn, Sephora260 kr.
Trio: Voksning og farvning af bryn samt voksning af overlæbe, Sephora320 kr.

Glamourøs hårstyling

Ikke nok med at du kan blive klippet og farvet til perfektion hos Stuhr, så tilbyder salonen også en håndfuld andre skønhedservices. Hvis du skal til fest eller til et andet større arrangement, så kan du få opsat og stylet dit hår, ligesom du ønsker det. Stuhr tilbyder også glamourøse brudeopsætninger og smukke brudemakeupper, til dig der har et bryllup er lige rundt om hjørnet.

Hvis du ikke har en stor fest eller et bryllup at se frem til, så skal det ikke holde dig tilbage fra en omgang selvforkælelse. Få farvet dine vipper og bryn, så du ser ligeså smuk ud uden makeup som med. Du kan også prøve en professionel vask og føntørring, som giver dit hår et ægte diva look. Det lyder skønt, ikke?

 

Bryllupsmakeup, STUHR1.500 kr.
Brudeopsætning inkl. konsultation, STUHR1.450 kr.
Opsætning af hår, STUHR, fra 850 kr.
Vask og føn, STUHR495 kr.
Farvning af bryn og vipper, STUHR299 kr.