MANGLER DU EN PERSONLIG JULEGAVE?

MANGLER DU EN PERSONLIG JULEGAVE?

Mangler du en personlig julegave?

Et besøg hos STUHR frisørsaloner er den ultimative forkælelse, uanset om man er mand eller kvinde.

En STUHR klipning og farve er unik, da den er skræddersyet til den enkelte kunde. Vores højtuddannede frisører og farveeksperter, står klar til at rådgive dig og kreere et individuelt look, som passer til din personlighed og stil. Vi har udlært og videreuddanner fortsat frisører verden over. Vores kreative team er på forkant med de nyeste hårtrends og teknikker, så du er sikret højeste kvalitet. Siden åbningen i 1957 har vi kontinuerligt arbejdet på at fremkalde det bedste i håret. Vores erfaring er stor, med ekspertise i alt fra klip, farve/refleks behandlinger, balayage, styling m.m. Vi garanterer godt håndværk, høj faglighed samt kvalitet og med vores luksuriøse udvalg af professionelle hårplejeprodukter, kan resultatet nemt holdes ved lige. Book din gratis konsultation i dag og oplev hvad 63 års erfaring kan gøre for dig og dit hår   

Hvis du køber et gavekort til min. 500 kr., får du et STUHR-produkt med efter eget valg.

Bliv set med nye øjne

Vi har netop lanceret vores nye efterårskollektion med masser af lækkert hår, som du kan lade dig inspirere af. Du er altid velkommen til at kigge ind og få vores bud på, hvordan du får det bedste ud af dit hår.
Det koster ikke noget. Book din tid idag på www.stuhr.dk
Du kan også altid se mere på Frederiksberg Centrets hjemmeside  hvor du løbende kan læse mere om vores nyheder, tips og tricks til hvordan du bedst plejer dit hår samt vores behandlinger. Du kan også altid finde inspiration til makeup, håret, boligen eller dine outfits i Frederiksberg Magasinet som udkommer 4 gange om året. Magasinet indeholder alle de essentielle musthaves til sæsonen. Magasinet er gratis og du finder det på standerne ved rulletrappen.
De bedste hilsner
STUHR

Du finder os her:

STUHR Ny Østergade 10, 11o1 København K

STUHR Vesterbrogade 43, 1620 København V

STUHR Frederiksberg Centret, plan 2. Falkoner alle 21, 2000 Frederiksberg

STUHR Østerfælled Torv 16, 2100 København Ø

STUHR Jægersborg alle 32, 2920 Charlottenlund

STUHR Lyngby Hovedgade 54, 2820 Kgs. Lyngby

STUHR Kongevejs Centret 2, 2970 Hørsholm