Michael Olesen & STUHR

Michael Olesen & STUHR

Michael Olesen & STUHR

Torsdag d. 17 maj havde vores dygtige kollega Mo besøg af Michael Olesen fra Vild med Dans. Michael og Mo kender hinanden fra Vild med Dans, hvor Mo år efter år arbejder som frisør på de mange deltagere. Som I måske har set fra tidligere indlæg er det aldrig kedeligt når de to er sammen, og besøget på Østerfælled Torv var ingen undtagelse.

Dans dig glad med Mi & Mo

Foruden at være med i Vild med Dans underviser Michael sammen med hans kollega Morten Kjeldgaard weekend efter weekend flere hundrede danseglade mænd og kvinder rundt omkring i Danmark til Dance Event. Derfor valgte vi at udlodde to billetter til en heldig vinder, som sammen med Michael og os kunne danse i to timer i Lillerød Hallen.

Det er altid en fornøjelse at være i selvskab med Michael og Morten og denne formiddag var ingen undtagelse. Vi grinte, svedte og dansede til vores ben rystede, men det var en sand fornøjelse at tilbringe formiddagen med en masse danseglade mænd og kvinder og til lyden af nogle af de største hits.

Det var et brav af en fest og vi opfordre alle til at deltage i deres events. Vores heldige vinder Henriette og hendes veninde Camilla sendte os en sød lille hilsen derfra. Den kan du se her.

Hvis du ikke allerede har set det, havde vi også fornøjelsen af at arbejde sammen med Michael i vores SS19 kollektion. Du kan se hele vores kollektion i vores Galleri. Hvad nogle måske ikke ved, er at Michael har naturkrøller, hvilket klæder ham så godt. Derfor valgte vi at fremhæve hans naturlige krøller. Du kan læse mere vores samarbejde med Michael i artiklen fra Billede Bladet lige her.

https://www.billedbladet.dk/kendte/danmark/tv/tv-2/michael-olesen-overrasker-se-mig-som-kroeltop