Simone Pérèle show på Klampenborg Galopbane.

Simone Pérèle show på Klampenborg Galopbane.

Simone Pérèle show på Klampenborg Galopbane.

Den 24 maj inviterede det Dansk-Franske handelskammer for andet år i træk til Galla middag på Klampenborg Galopbane. I anledningen af det franske lingeri mærke Simone Pérèle  70 års jubilæum, blev der afholdt et stort modeshow. Her var  pyntet op med gamle vintage Renault biler og smukke modeller. STUHRs dygtige frisører og makeup artister stod for både hår og makeup af de 9 smukke modeller til dagen.

I forbindelse med Simone Pérèle jubilæum havde de skabt den smukkeste serie. Kender du ikke det Franske lingeri brand, kan vi varmt anbefale dig at tage et nærmere kig på deres smukke kollektion. Denne emmer af Fransk elegance, bløde blonder og innovative materialer. Simone Pérèle forener komfort og smukt design. Visionen bag mærket er simpel: lingeriet skal hjælpe kvinder til at føle sig godt tilpas i hverdagen. Simone Pérèle har udviklet et særligt spacermateriale, som får bh’erne til at tilpasse sig kroppens temperatur og derved føles ekstra behagelige at have på.

Vi havde fornøjelsen af af have vores samarbejdspartner Motion Media med, som dagen igennem skabte fantastisk content til os, i form af billeder og video materiale. Du kan se billeder fra dagen samt den stemningsfulde video som Motion Media har kreeret for os. Du finder link til videoen her.

Et kæmpe tak til Simone Pérèle for at vælge os til stylingen til dette show og får at vi måtte deltage i fejringen af jeres 70 års jubilæum. Det var en sand fornøjelse at være med til denne vidunderlig aften og vi ønsker jer et kæmpe tillykke med jeres jubilæum.

Du finder os her:

STUHR Ny Østergade 10, 11o1 København K
STUHR Vesterbrogade 43, 1620 København V
STUHR Frederiksberg Centret, plan 2. Falkoner alle 21, 2000 Frederiksberg
STUHR Østerfælled Torv 16, 2100 København Ø
STUHR Jægersborg alle 32, 2920 Charlottenlund
STUHR Lyngby Hovedgade 54, 2820 Kgs. Lyngby
STUHR Kongevejs Centret 2, 2970 Hørsholm