STUHR FÅR NY LEDELSE

STUHR FÅR NY LEDELSE

Vi er meget glade for at kunne offentliggøre en spændende udvikling i STUHR.

Efter at have skabt og udviklet STUHRS nuværende hair care-serie de sidste 20 år, har Bettina Stuhr og Malene Stuhr indgået aftale med Henrik Olsson om en overtagelse af virksomheden.

”Når man har været i branchen, så længe som vi har, opstår der på et tidspunkt et behov for at tilføre ny energi og få et nyt perspektiv på hverdagen,” siger Bettina Stuhr.

”Den tid var kommet for os, og vi er derfor glade for, at Henrik Olsson, som kender firmaet rigtig godt, efter et salg nu indtræder i ledelsen. Vi ser frem til i fællesskab at arbejde på den videre udvikling af STUHR, som til sommer fylder 65 år.”

Både Bettina Stuhr og Malene Stuhr fortsætter i firmaet som hidtil. Bettina som daglig leder af personalet og Malene Stuhr som administrativ leder.

For Henrik Olsson er det et ønske, der går i opfyldelse:

”Jeg mødte Elmer Stuhr for 20 år siden og blev dybt fascineret af manden, der revolutionerede den danske frisørbranche i 1960’erne og 1970’erne. Lige siden har jeg været en del af den historie, og jeg er derfor utroligt glad for, at det nu er lykkedes os at indgå en aftale, som skal bringe brandet STUHR videre,” siger han.

Som kunde vil du ikke opleve nogen umiddelbar forandring, men på sigt vil du komme til at høre om mange spændende, nye tiltag.

Du kan booke eller ændre i din booking her.

STUHR Frisørsaloner:

STUHR Ny Østergade 10, 11o1 København K

STUHR Vesterbrogade 43, 1620 København V

STUHR Frederiksberg Centret, plan 2. Falkoner alle 21, 2000 Frederiksberg

STUHR Østerfælled Torv 16, 2100 København Ø

STUHR Jægersborg alle 32, 2920 Charlottenlund

STUHR Lyngby Hovedgade 54, 2820 Kgs. Lyngby

STUHR Kongevejs Centret 2, 2970 Hørsholm

Husk at du altid kan besøge os på vores Instagram konto @stuhr_official

 

 

 

 

Write a Reply or Comment