STUHR FRISØR – MAKE ME PRETTY.

STUHR FRISØR – MAKE ME PRETTY.

STUHR frisør tilbyder glamourøs styling 

Hvornår har du sidst gjort noget godt for dig selv? Mange kvinder er hamrende gode til at forkæle deres kæreste, børn, familie, venner og veninder, men de glemmer ofte af forkæle sig selv. Det skal være slut nu. Skønhedsbutikkerne i FRB.C Shopping tilbyder en masse forskellige beauty services, så du kan forkæle dig selv og samtidig blive den smukkeste og bedste udgave af dig selv. Læs hvilke services vi blandt andet tilbyder hos STUHR frisørsaloner.

Ikke nok med at du kan blive klippet og farvet til perfektion hos STUHR, så tilbyder vores frisørsaloner også en håndfuld andre skønhedservices. Du kan læse mere om vores services på vores hjemmeside under behandlinger, samt under vores nyheder. Du er også altid velkommen til at kigge forbi en af vores frisørsaloner til en gratis konsultation.

Hvis du skal til fest eller til et andet større arrangement, så kan du få opsat og stylet dit hår, ligesom du ønsker det. hos STUHR tilbyder vi også glamourøse brudeopsætninger og smukke brudemakeupper, til dig der har et bryllup der er lige rundt om hjørnet.

Hvis du ikke har en stor fest eller et bryllup at se frem til, så skal det ikke holde dig tilbage fra en omgang selvforkælelse. Få farvet dine vipper og bryn, så du ser ligeså smuk ud uden makeup som med. Du kan også prøve en professionel vask og føntørring, som giver dit hår et ægte diva look. Det lyder skønt, ikke?

Book din tid idag på www.stuhr.dk

STUHR Frisørsaloner:

STUHR Ny Østergade 10, 11o1 København K

STUHR Vesterbrogade 43, 1620 København V

STUHR Frederiksberg Centret, plan 2. Falkoner alle 21, 2000 Frederiksberg

STUHR Østerfælled Torv 16, 2100 København Ø

STUHR Jægersborg alle 32, 2920 Charlottenlund

STUHR Lyngby Hovedgade 54, 2820 Kgs. Lyngby

STUHR Kongevejs Centret 2, 2970 Hørsholm

Bryllupsmakeup, STUHR1.500 kr.
Brudeopsætning inkl. konsultation, STUHR1.450 kr.
Opsætning af hår, STUHR, fra 850 kr.
Vask og føn, STUHR495 kr.
Farvning af bryn og vipper, STUHR299 kr.