STUHR LIMITED EDITION.

STUHR LIMITED EDITION.

STUHR LIMITED EDITION.

STUHR har siden 1976 produceret hårplejeprodukter til kunder verden over. Vores mission er at tilbyde produkter af høj kvalitet, til priser vi alle kan være med til. Vores produkter er udviklet i samarbejde med STUHR familien samt STUHRS kreative frisør team, som er med til at teste og godkende produkterne inden de kommer på markedet, så du som kunde kan roligt være sikker på, at det kun er det bedste, der bliver givet videre til dit hår. 

Hvert år producerer vi STUHRs original serie i en ny limited edition.
Samme gode indhold men i en ny flot emballage.

STUHR Limited Edition kan købes i alle vores saloner, så længe lager haves ⭐️Du finder også vores STUHR produkter i Matas, Bilka, Føtex, Kvickly og på Nemlig.com.

STUHR Original

Hårplejeserie der plejer, renser, styrker og tilfører ekstra glans.

SHAMPOO ORIGINAL

Indeholder fugtgivende Provitamin B5 og et særligt protein kompleks, som styrker, reparerer og beskytter håret. Håret efterlades blødt, skinnende og fuld af vitalitet.

CONDITIONER ORIGINAL

Med styrkende og fugtgivende Keratin samt Vitamin E og F, som beskytter mod udtørring og krus. Håret efterlades blødt, glansfuldt og nemmere at rede ud.

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os skulle du have spørgsmål til vores produkter, behandlinger eller andet.

Bor du ikke i nærheden af en STUHR frisørsalon, sender vi gerne med DAO direkte til dig, alt du skal gøre er at sende os en mail på caroline@stuhr.dk og så aftaler vi nærmere omkring din ordre.

Du kan også læse mere om vores STUHR Limited Edition på FRB.C hjemmeside. Du finder linket her. 

Du finder vores frisørsaloner her:

STUHR Ny Østergade 10, 11o1 København K
STUHR Vesterbrogade 43, 1620 København V
STUHR Frederiksberg Centret, plan 2. Falkoner alle 21, 2000 Frederiksberg
STUHR Østerfælled Torv 16, 2100 København Ø
STUHR Jægersborg alle 32, 2920 Charlottenlund
STUHR Lyngby Hovedgade 54, 2820 Kgs. Lyngby
STUHR Kongevejs Centret 2, 2970 Hørsholm

Book din tid idag på www.stuhr.dk