STUHR QUICK SERVICES

STUHR QUICK SERVICES

STUHR QUICK SERVICES.

Lige nu har vi fokus på de såkaldte quick services. Quick services er fantastiske til dig som har en travl hverdag. Det er behandlinger som Instant Highlights, Smartbond og Glossing. Med disse behandlinger kan du på ingen tid forny eller booste din hårfarve.

Vi har haft besøg af disse to smukke kvinder Line Meyer & Maria Kragmann som hver især fik en Smartbond behandling, Glossing behandling samt en Instant Highlights behandling af vores dygtige stylister Malene Hochheim Nielsen & Line Söholm Knudsen

I kan se deres før og efter billeder her. Eller følge Line & Maria på deres Facebook eller Instagram profiler.

Hvad er Instant Highlighst?

Få skræddersyet highlights på den halve tid med L’Oréal Instant Highlights. Med denne behandling kan vi skabe lyse reflekser på en ny og kreativ måde. Behandlingen foregår med varmejern, hvor vi nu har mulighed for at lave en lysning på kort tid.  Behandlingen er perfekt til dig, som ønsker at lysne enkelte partier eller lave andre kreative lysningsteknikker. Instant Highlights kan kun anvendes med tilhørende lysningscreme samt alufolie og må derfor ikke anses som et glattejern.

Hvordan fungere det?

–    Løfter op til 6 toner på under 30 minutter
–    Max. 30 sekunders varme pr. folie pakke
–    Varmer med en varmeindstilling på 140 grader
–    Temperaturen reguleres hvert 0,2 sekund så varmen holdes konstant
–    Slukker automatisk efter 1 time
–    Skal blandes 1:2 med tilhørende lysningscreme
–    Skal anvendes med tilhørende alufolie

Hvad er Smartbond?

L’Oréal Smartbond kan bookes som en In Salon Treatment samt som supplement i form af conditioner til hjemmebrug.

L’Oréal Smartbond er et unikt system der både styrker og beskytter håret SMARTBOND er et unikt system, der beskytter og styrker håret under farve behandlinger. Systemet består af 3 komponenter, hvor af de 2 første bruges under behandling i salonen og den tredje som er en conditioner som du kan tilkøbe til derhjemme. Smartbond conditioner styrker kontinuerligt dine hår fibre uge efter uge, så du kan vedligeholde dit salon resultat derhjemme. Med Smartbond conditioner får du et mere modstandsdygtigt, blødere og mere glansfuldt hår, samtidigt med, at den er beriget med ceramider, som styrker håret.  Derudover er den silikonefri.