STUHR STØTTER KAMPEN MOD BRYSTKRÆFT

STUHR STØTTER KAMPEN MOD BRYSTKRÆFT

STUHR STØTTER KAMPEN MOD BRYSTKRÆFT

Lørdag d. 6 oktober var alle STUHR saloner pyntet op med lyserøde balloner, bannere, blomster, slik med mere for at bakke op om Støt Brysterne.  Selv vores dygtige kollegaer, havde fundet det lyserød tøj frem, for at vise deres opbakning til denne vigtige sag.

Vi er stolte over at kunne bidrage til denne vigtige sag. Vi kender alle familiemedlemmer, venner/veninder eller kollegaer som enten selv kæmper mod kræft eller er berørt af kræft. Det er derfor vigtigt at vi står sammen i kampen mod cancer.  Kræft kan ramme os alle, men hvis vi alle bidrager, bare en lille smule, så kan vi forhåbentligt komme kræften til livs. Vi er så stolte af den opbakning vi fik fra både vores fantastiske team og alle vores skønner kunder. For at gøre opmærksom på Støt Brysterne, var alle vores frisørsaloner flot pyntet op og vores fantastiske kollegaer havde skabt deres egen udgave af Knæk Cancer blomsten med alt fra produkter, sakse, børster m.m.  som vi delte på vores sociale media weekenden igennem.

Vi støtter kampen mod brystkræft 🌸 Derfor donerede vi dagen igennem 10% af alle købte hårpleje og styling produkter til Støt Brysterne. Vi har de mest fantastiske kunder og med jeres hjælp lykkedes det os at samle DKK 7626,- ind til Støt Brysterne.

Vi vil gerne have lov til at sige tak til jer alle, for at vi sammen kan støtte kampen mod kræft.

Vi er klar på at iføre os den lyserøde t-shirt og samle ind igen næste år til Støt Brysterne.

Drømmer du om at forny dit look så book din tid idag på www.stuhr.dk

Du finder os her:

STUHR Ny Østergade 10, 11o1 København K
STUHR Vesterbrogade 43, 1620 København V
STUHR Frederiksberg Centret, plan 2. Falkoner alle 21, 2000 Frederiksberg
STUHR Østerfælled Torv 16, 2100 København Ø
STUHR Jægersborg alle 32, 2920 Charlottenlund
STUHR Lyngby Hovedgade 54, 2820 Kgs. Lyngby
STUHR Kongevejs Centret 2, 2970 Hørsholm