STUHR TIL DANISH BEAUTY AWARDS.

STUHR TIL DANISH BEAUTY AWARDS.

STUHR TIL DANISH BEAUTY AWARDS.

Danish Beauty Award er et award show som finder sted hvert år i København. Den eftertragtede pris, uddeles i kosmetikbranchen til årets bedste skønhedsprodukter og -steder. Priserne uddeles til beautyprodukter på såvel det selektive marked som massemarkedet, bridge brands/life style brands, nicheprodukter og mærker i begrænset distribution samt produkter til professionel brug.  Du kan læse meget mere om Danish Beauty Award samt opleve stemningen af showet i 2019 lige her. 

Selv om vi ikke var nomineret til en Danish Beauty Award i år, er det altid en fornøjelse at deltage og ikke mindst fejre alle vores dygtige kollegaer i branchen.

Igen i år var det et fantastisk show og især Infernals show slog benene væk under os.

Se selv hvorfor! STUHR x DANISH BEAUTY AWARDS

Vi er så spændte på næste år, hvor vi introducerer to helt nye serier til vores STUHR portfolio. STUHR Brillant Shine og STUHR Vegan.  STUHR Brillant Shine emmer af beauty, Hollywood glam og glow.

STUHR Brillant Shine shampoo indeholder en unik sammensætning med et ”3-oil-complex” bestående af både Argan olie, Aztec Guld Olie & Jojoba Olie, som blidt renser dit hår og plejer det og efterlader det skinnende blødt, glansfuldt og med en fantastisk duft. Shampooen indeholder også Ceramide A2TM som giver shine, volume, styrker modstandskraften samt beskytter og reparerer håret. Sidst men ikke mindst indeholder serien også Lustreplex TM der mindsker effekten af luftfugtighed og dermed har anti-frizz effekt.

STUHR Brilliant Shine Conditioner er en unik sammensætning med et ”3-oil-complex” bestående af både Argan olie, Aztec Guld Olie & Jojoba Olie, som blidt resner dit hår og plejer det. Derudover er den beriget med E-vitamin som er en kraftfuld antioxidant, der forbedrer glansen. Håret efterlades blødt, glansfuldtbog let at rede ud og med en duft som er en stjerne værdig”

Vi glæder os allerede til showet i 2020.

Læs mere omkring Danish Beauty Awards under vores Nyheder lige her. 

Du finder os her:

STUHR Ny Østergade 10, 11o1 København K
STUHR Vesterbrogade 43, 1620 København V
STUHR Frederiksberg Centret, plan 2. Falkoner alle 21, 2000 Frederiksberg
STUHR Østerfælled Torv 16, 2100 København Ø
STUHR Jægersborg alle 32, 2920 Charlottenlund
STUHR Lyngby Hovedgade 54, 2820 Kgs. Lyngby
STUHR Kongevejs Centret 2, 2970 Hørsholm