STUHR x L’Oréal Show

STUHR x L’Oréal Show

STUHR x L’Oréal Show

Mandag d. 1 oktober afholdt vi sammen med vores samarbejds partner L’Oréal vores årlige hår show for intet mindre end 97 af vores dygtige kollegaer. Det var en fantastisk aften i hårets tegn, hvor vi præsenterede alt fra langtshårsopsætninger, Botanea, Instant Highlights, nye flotte farver og flette teknikker, samt de nyeste trends indenfor herre og dameklip. Vi viste også et lille sneak peak fra vores nyeste kollektion som vi glæder os til at præsentere for jer!
Som altid har vi samlet nogle highlights fra aftenen.

Vi håber du/I kan lide den!

Gik du glip af showet i København, har du stadig muligheden når vi afholder show i Århus Park13 i det nye år.

Hvis du ikke kan vente indtil da, afholder vi løbende kurser på STUHR Interschool. Så har dig og dine kollegaer lyst til at lære nye teknikker, ideer til opsætning eller bare blive inspireret, så er det med at få tilmeldt jer til academy@stuhr.dk

Du finder vores kursus kalender her

Få kreativiteten til at sprudle!

Kunderne forventer, naturligt nok, at man som frisør er en uudtømmelige kilde af inspiration og nytænkning som hele tiden kan se nye muligheder i kundens hår. Hos STUHR betragter vi det som vores fornemmeste opgave at kunne indfri disse forventninger. Det kræver dog, at vi jævnligt bliver inspireret, så kreativiteten kan sprudle, og derfor er uddannelse et af kerneområderne i vores virksomhed.

Et kursus hos STUHR Interschool er et intensivt, aktivt og kreativt forløb, der udfordrer din faglige dygtighed. Vi viser dig de nyeste internationale trends og lærer dig teknikkerne bag. Til glæde for både dig og dine kunder.

Så giv dig selv en gave og meld dig til et af årets spændende kurser hos STUHR Interschool.

Du finder vores frisørsaloner her:

STUHR Ny Østergade 10, 11o1 København K
STUHR Vesterbrogade 43, 1620 København V
STUHR Frederiksberg Centret, plan 2. Falkoner alle 21, 2000 Frederiksberg
STUHR Østerfælled Torv 16, 2100 København Ø
STUHR Jægersborg alle 32, 2920 Charlottenlund
STUHR Lyngby Hovedgade 54, 2820 Kgs. Lyngby
STUHR Kongevejs Centret 2, 2970 Hørsholm

Her får I et lille udklip af vores show.