STUHRs 2019 KOLLEKTION.

STUHRs 2019 KOLLEKTION.

STUHRs 2019 KOLLEKTION.

Vi er stolte af at kunne præsenterer vores nye 2019 kollektion.

Spottet er navnet på vores nyeste Spring/Summer kollektion. Udtrykket kommer fra TV serien Gossip Girl, hvor det bruges til at beskrive High-End trendsættere.

STUHRs kreative team har været vidt omkring for at spotte de nyeste tendenser indenfor både facon, mønstre og farver, både herhjemme og i udlandet. Vi lader os inspirere af alt hvad vi ser og hører, lige fra en tur rundt i gadebilledet, museer, naturen, de sociale media samt de events vi deltager i som eks. Copehagen Fashion Week. De mange indtryk er bearbejdet og oversat i en serie af smukke fotografier, der tegner et billede af en ny sæson, hvor fokus er på den gode stil og ikke mindst vores vigtigst accessory, håret.

For os har det siden 1957 været vigtig, at vi har fingeren på pulsen og at vi som følge deraf kan levere præcis den style som vores kunder ønsker!

Elmer Stuhr (2017) – ”hvis man skal have noget med mode at gøre, så skal man næsten kunne lave det – før moden er kommet frem”

Kig forbi og oplev hvad 63 års erfaring kan gøre for dig og dit hår!

Mangler du inspiration til klipning, farve m.m. eller er du i tvivl om du bruger de rigtige produkter til lige netop dit hår, så er du altid velkommen til at kigge forbi en af vores 7 frisør saloner. Vi står altid klar til at rådgive dig, så du kan forlænge din klipning eller farvebehandling derhjemme. Det koster ikke noget, kun din tid.

Book din tid idag på www.stuhr.dk

Du finder os her:

STUHR Ny Østergade 10, 11o1 København K
STUHR Vesterbrogade 43, 1620 København V
STUHR Frederiksberg Centret, plan 2. Falkoner alle 21, 2000 Frederiksberg
STUHR Østerfælled Torv 16, 2100 København Ø
STUHR Jægersborg alle 32, 2920 Charlottenlund
STUHR Lyngby Hovedgade 54, 2820 Kgs. Lyngby
STUHR Kongevejs Centret 2, 2970 Hørsholm

63 Års erfaring i den gode smags tjeneste.

Hos STUHR bestræber vi os på at uddanne de dygtigste frisører og derved yde den bedste service. Skulle du, mod forventning, ikke være tilfreds med din behandling, er du altid velkommen til at kontakte os på info@stuhr.dk.

STUHR 2019 Kollektion
Oplev vores Spring/Summer kollektion på stuhr.dk
STUHR præsenterer vores nye 2019 kollektion
Du kan du se vores Spring/Summer kollektion på stuhr.dk