TILMELD DIG STUHR NEWS!

TILMELD DIG STUHR NEWS!

TILMELD DIG STUHR NEWS!

Nu kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og blive en del af vores kundeklub. Vær blandt de første til at modtage nyheder, opdatering omkring Covid-19, invitationer til events samt gode tilbud.

STUHR NEWS!
Tilmeld dig her: https://bit.ly/31hpoYb

Vi er glade for at kunne byde dig indenfor i vores univers af kreative og kompromisløse ildsjæle, som alle brænder for det smukke håndværk og den høje kvalitet.

Glæd dig til at blive forkælet!

De bedste tips og tricks til din daglige hårpleje:
Du vil 1 gang om måneden modtage vores absolut bedste tips til sundere og mere plejende hårpleje, med udgangspunkt i relevante emner tilpasset årstiden.

Eksklusive fordele:
Sidste nyt fra STUHR, guides til hårpleje og styling, eksklusive tilbud på produkter, spændende konkurrencer, invitationer til events og meget mere.

Klik og find din nærmeste STUHR salon lige her.

VI ER IKKE TILFREDSE MED BLOT AT TILBYDE GOD SERVICE – VI GARANTERER DET!  

Dit besøg hos os skal være en oplevelse fra du kommer til du går. Vores løbende træning og uddannelse er din garanti for den højeste standard, og de bedste færdigheder indenfor frisørfaget. Vores frisører tilbyder altid en skræddersyet løsning, som er tilpasset dine individuelle behov. Siden åbningen i 1957 har vi kontinuerligt arbejdet på at fremkalde det bedste i håret. Vi sætter derfor en ære i, at du altid skal være tilfreds med resultatet.

HOLD DIG OPDATERET OMKRING RETNINGSLINJER FOR COVID-19

Fra tirsdag den 6. april vil vi igen invitere indenfor i vores saloner til en masse selvforkælelse. Vi glæder os meget til at hjælpe dig med Corona håret, skabe en masse smukke frisurer, hårfarver, samt pleje og forkæle dig og dit hår.

HUSK AT BOOKE TID TIL TEST

Fra d. 6. april skal du kunne fremvise gyldigt Coronapas ved fremmøde. Dit Coronapas skal bestå af en af følgende:

– Færdig vaccineret
– Overstået infektion
– Negativ Corona test (både PCR- og antigen-test) dog senest 72 timer gammel.
– Børn under 15 år vil være undtaget.

Du kan downloade dit personlige Coronapas via appen MinSundhed. Læs mere på www.Sundhed.dk

De bedste hilsner

STUHR

Write a Reply or Comment