STUHR SHAMPOO MED ØKOLOGISK ALOE VERA OG GRØN TE

STUHR SHAMPOO MED ØKOLOGISK ALOE VERA OG GRØN TE

DKK80.00

Varenummer (SKU): 01 Varekategori:
Share this:

Beskrivelse

STUHR SHAMPOO MED ØKOLOGISK ALOE VERA OG GRØN TE

STUHR har siden 1957 skrevet Danmarks historie med sine nye trends og klippeteknikker. I samarbejde med STUHRs kreative frisør team har vi udviklet STUHRs professionelle hårplejeserie til nordisk hår.

STUHR Shampoo med økologisk aloe vera og grøn te indeholder en høj mængde økologisk Aloe Vera Gel, som har unikke fugtgivende, beroligende og blødgørende egenskaber. En plejende formel med Provitamin B5 og økologisk Grøn Te Ekstrakt. Renser blidt dit hår og efterlader håret blødt og fuld af vitalitet. Med en duft af Jasmin.

Hvordan bruges den:

Vask shampooen i vådt hår, skyl godt og gentag processen for I første omgang at få håret rigtig rent og anden omgang få ingredienserne til at trænge godt ind I hår strået. For optimalt resultat efterfølges med Conditioner med Økologisk Aloe Vear og Grøn Te.

Hår type:

Til alle hårtyper.

Vigtigste ingredienser:

Aloe Vera Gel 1: 1 Organic – 100% rent produkt opnået ved en ekstraktions- og rensningsproces af friskhøstede blade af Aloe Barbadensis. Aloe Vera bruges ofte på grund af dets blødgørende og beroligende effekt, der hovedsageligt skyldes dets slimhindeindhold. Slimhinde er hygroskopiske – de absorberer og fastholder vand under visse betingelser – en egenskab, der gør dem gode som fugtighedsbevarende og blødgørende middel.

Grøn Te ECO – Grøn te Eco opnås fra bladene af Camellia Sinensis L., der kommer fra en økologisk afgrøde. Anvendes bl.a. som anti-aging og anti-oxidante middel.

Panthenol – Provitamin B5 har beroligende virkning.

Glycerin – fugtighedsbevarende middel.

Alle vores produkter forhandles i vores saloner samt i udvalgte detail butikker så som Matas, Føtex, Bilka, Kvickly og på Nemlig.com

STUHR Frisørsaloner:

STUHR Ny Østergade 10, 11o1 København K

STUHR Vesterbrogade 43, 1620 København V

STUHR Frederiksberg Centret, plan 2. Falkoner alle 21, 2000 Frederiksberg

STUHR Østerfælled Torv 16, 2100 København Ø

STUHR Jægersborg alle 32, 2920 Charlottenlund

STUHR Lyngby Hovedgade 54, 2820 Kgs. Lyngby

STUHR Kongevejs Centret 2, 2970 Hørsholm

Du kan læse mere om STUHRs historie og vision for håndværket her.