5 FREE TREATS + SHIPPING WITH $40 ORDERS.*CODE: BBPAIR

Vores kurser:

Få kreativiteten til at sprudle!

Kunderne forventer, naturligt nok, at man som frisør er en uudtømmelige kilde af inspiration og nytænkning som hele tiden kan se nye muligheder i kundens hår. Hos STUHR betragter vi det som vores fornemmeste opgave at kunne indfri disse forventninger. Det kræver dog, at vi jævnligt bliver inspireret, så kreativiteten kan sprudle, og derfor er uddannelse et af kerneområderne i vores virksomhed.

Et kursus hos STUHR Interschool er et intensivt, aktivt og kreativt forløb, der udfordrer din faglige dygtighed. Vi viser dig de nyeste internationale trends og lærer dig teknikkerne bag. Til glæde for både dig og dine kunder.

Så giv dig selv en gave og meld dig til et af årets spændende kurser hos STUHR Interschool.

Creative Night

Kom til en spændende aften fuld af farve, styling- og klippeinspiration.Vi tager dig med på en rejse, hvor vi runder hele farvepaletten og vores bud på foråret 2020 trends. L’Oréals kreative team vil vise tips og tricks og deres sidste nye farver. En aften hvor vi kommer med spændende farveblandinger og viser før og efter modeller.

Program: Kl. 18.30 – 21.00
Dato: Ålborg 24. marts
Pris: 395 kr. ekskl. moms inkl. en let anretning. 

Advanced Weekend Class:

Et kursus med STUHRs Interschool og L’Oréal er et intensivt, aktivt og kreativt forløb, der udfordre din faglige dygtighed. På dette kursus vil du opleve STUHRs kreative team demonstrere de nyeste trends indenfor klip og farve på modeller samt vise inspiration til langt hår. Du kommer tæt på og kan følge hele seancen, fra de avancerede klippeteknikker, farveinspiration, opskrifter og til det færdige resultat. Et inspirerende kursus med et kreativt input til den travle frisør. Lørdag er inspirationsdag med Look and Learn. Søndag vil der være en model til klip og farve, der vil være mulighed for derefter at træne på nogle langshårsteknikker. Et kursus hvor de kreative bølger går højt.

Program:
Lørdag 15.00-18.00
Søndag 10.30-17.00

Pris: Hele weekenden 5.500,- kr. ekskl moms inkl. frokost søndag
Lørdag, Look and Learn 2.200,- kr ekskl moms

STUHR Inspirationsaften Linda Evangelista – STUHR TRIBUTE

STUHRs kreative team har i år ladet sig inspirere af en af 90ernes største supermodeller, nemlig Linda Evangelista. Hun bjergtog og inspirerede i et helt årti hele verden med sine mange forskellige looks, frisurer og hårfarver. Vi har i år allieret os med Søren Hedegaard, som vil være med på podiet til at kæde historien sammen med de vidunderlige frisurer. Vi glæder os til at se jer til en inspirerende aften.

Program: Kl. 18.30 – 21.00
Dato: København 31. marts
Pris: 595,- kr. ekskl. moms inkl. en let anretning

STUHR Interschool kommer også gerne til jer!

Er I en organisation, frisør laug eller andet, der kunne tænke sig at få en oplevelse i det lokale område, så kontakt os for yderligere oplysninger og aftaler.

On Location:

Pris Kr. 15.000 per instruktør + rejse og eventuelt ophold

(max. 5 kursister per instruktør)

Alle priser er i danske kroner og eksklusiv moms.

Se vores intro video her og tilmeld dig vores kurser via academy@stuhr.dk