Velkommen til STUHR
Jægersbog Allé

Hos STUHR går vi op i kvalitet, også når det kommer til valget af vores kunders hårprodukter. Foruden vores egen produkt linje, arbejder vi tæt sammen med de bedste aktører branchen, så vi altid kan tilbyde de nyeste og bedste produkter til lige netop dit hår.

Frisør

Sanne

Jeg er den fødte frisør, jeg har fået det ind med modermælken, da min mor også har drevet egen salon. Jeg startede som hjælpepige i firmaet og blev hurtigt butikschef på Jægersborg allé. Jeg har gennem årene altid gået forrest, når det gælder undervisning og opdatering på faget. For mig handler det om hele tiden at dygtiggøre sig og for at videregive sine kompetencer til både elever og kollegaer.

Frisør

Bettina S.

Jeg er vokset op i firmaet STUHR og har været aktiv siden, jeg startede som hjælpepige.
I min læretid var jeg rundt i alle STUHR salonerne, men mit hjerte har altid ligget her på Jægersborg allé. Indtil 2022 har jeg været en del af ledelsen, men helliger mig nu mine kunder 3 dage om ugen. Du kan altid finde mig tirsdag og torsdag og hver anden onsdag og lørdag.

Frisør

Simone Ø.

Jeg har en stor passion for frisørfaget, og jeg følte allerede i en meget tidlig alder, at frisørbranchen var mit kald. Jeg er uddannet hos STUHR, og har været her i 5 år. Jeg er med min erfaring indenfor klippeteknikker og farveteorier, også en del af det kreative team. Jeg bestræber mig altid meget på at opfylde kundens ønsker, og at give dem en god vejledning.

Frisør

Bagger

Jeg har altid haft en stor interesse indenfor hår og makeup. Jeg elsker hvor meget den rigtig klipning og styling kan gøre for hver enkel person og hvordan man kan få deres personlighed frem. Jeg elsker alt ved det her fag. Man er aldrig færdig med at lære, faget udvikler sig altid og der kommer altid nye teknikker. Som frisør er man altid social og det er en ting jeg elsker ved at gå på arbejde, at man hygger sig både med kollegaer og med sine kunder.

Frisør

Hannah M.

Jeg har altid elsket at fordybe mig i hår og makeup og har altid vidst, at det var den vej jeg skulle gå. For mig er det kreative mit frirum og det glæder mig, at jeg hver dag får lov til at arbejde med det. Jeg har en stor forkærlighed for krøller, både naturlige og permanente, men jeg elsker også en skarp page. Jeg lader mig tit inspirere af de sociale medier og jeg følger altid med, i de nyeste trends og tendenser.

Frisør

Melanie S.

Frisørfaget er for mig mere end bare hår, men helheden samt forskelligheden af hver enkelte kunde jeg har i stolen, jeres personlige præferencer og det at være med til at skabe den bedste version af jer selv. Jeg ser hår som et personligt design. Jeg møder jer altid med et smil og står klar til at rådgive og vejlede i den rigtig retning, indenfor både farve, klip og styling. Det gælder både kvinder som herre. Skønhed har altid haft min store interesse og derfor er jeg i frisørfaget. Der er altid bred mulighed for udvikling og nye styles.

Frisør

Ninette F.

Jeg er vokset op i og omkring fashion. Som barn, var jeg ofte med min mor backstage til Københavns modeuge og det var her, jeg første gang fik smag for det kreative. Jeg valgte derfor frisørfaget, da jeg elsker den alsidighed der er i faget. Hver dag er noget nyt. Når det kommer til mit arbejde, lader jeg mig ofte inspirerer af de sociale media samt rejser. Jeg elsker at udvikle mig fagligt, både indenfor klip og nye farveteknikker som balayage, Instant Highlights med mere.

Frisør

Amer A.

Jeg har en baggrund indenfor international mode, og derfor var det et naturligt skridt i min udvikling at blive frisør. Mit mål er altid at være blandt de bedste, så jeg kan yde den bedste service til mine kunder, og derfor har jeg valgt STUHR som arbejdsplads. Her får jeg lov til at udvikle mine kreative evner og give mine kunder det ekstra, som de fortjener. Jeg elsker at arbejde med mennesker, være kreativ og bruge mine hænder, og kundens oplevelse er altid i centrum for mig. Derfor giver jeg mig altid 100 procent for, at kunden går glad og tilfreds herfra.

Elev

Ulrikke B.

Elev

Karoline L.

Elev

Anna S.

Godt håndværk er altid moderne

Hos STUHR har vi igennem tidernes skiften gjort en dyd ud af at give den højeste service og værne om den størtste faglighed til frisørfaget. I vores saloner oplever du de dygtiste frisører der tager dig i hånden fra du træder ind i vores salon.

Care rutine

Vi anbefaler altid en personlig pleje rutine til dit hår i mellem dine behandlinger for at give dig det bedste resultat. Du kan finde netop dine hårplejeprodukter her på siden hvor vi har hele vores professionelle sortiment.