Velkommen til
STUHR CHARLOTTENLUND

Hos STUHR går vi op i kvalitet, også når det kommer til valget af vores kunders hårprodukter. Foruden vores egen produktlinje arbejder vi tæt sammen med de bedste aktører i branchen, så vi altid kan tilbyde de nyeste og bedste produkter til lige netop dit hår.

Frisør

Sanne

Jeg er den fødte frisør, jeg har fået det ind med modermælken, da min mor også har drevet egen salon. Jeg startede som hjælpepige i firmaet og blev hurtigt butikschef på Jægersborg allé. Jeg har gennem årene altid gået forrest, når det gælder undervisning og opdatering på faget. For mig handler det om hele tiden at dygtiggøre sig og for at videregive sine kompetencer til både elever og kollegaer.

Frisør

Simone Ø.

Jeg har en stor passion for frisørfaget, og jeg følte allerede i en meget tidlig alder, at frisørbranchen var mit kald. Jeg er uddannet hos STUHR, og har været her i 5 år. Jeg er med min erfaring indenfor klippeteknikker og farveteorier, også en del af det kreative team. Jeg bestræber mig altid meget på at opfylde kundens ønsker, og at give dem en god vejledning.

Frisør

Hannah M.

Jeg har altid elsket at fordybe mig i hår og makeup og har altid vidst, at det var den vej jeg skulle gå. For mig er det kreative mit frirum og det glæder mig, at jeg hver dag får lov til at arbejde med det. Jeg har en stor forkærlighed for krøller, både naturlige og permanente, men jeg elsker også en skarp page. Jeg lader mig tit inspirere af de sociale medier og jeg følger altid med, i de nyeste trends og tendenser.

Frisør

Melanie S.

Frisørfaget er for mig mere end bare hår, men helheden samt forskelligheden af hver enkelte kunde jeg har i stolen, jeres personlige præferencer og det at være med til at skabe den bedste version af jer selv. Jeg ser hår som et personligt design. Jeg møder jer altid med et smil og står klar til at rådgive og vejlede i den rigtig retning, indenfor både farve, klip og styling. Det gælder både kvinder som herre. Skønhed har altid haft min store interesse og derfor er jeg i frisørfaget. Der er altid bred mulighed for udvikling og nye styles.

FRISØR

Magnus

At arbejde som frisør har altid været min drøm, at kunne skabe, være kreativ, forme en frisure har jeg altid været meget fascineret af. Jeg nyder at klippe alt slags hår, også har jeg en stor kærlighed for “store farvebehandlinger”Udover det holder jeg også meget af at stå med make-up penslen

Elev

Anna S.

Åbningstider:

Mandag 09.00 – 17.30
Tirsdag 09.00 – 17.30
Onsdag 09.00 – 17.30
Torsdag 09.00 – 19.00
Fredag 09.00 – 18.00
Lørdag 08.00 – 14.00
Søndag Lukket

Godt håndværk er altid moderne

Hos STUHR har vi igennem tidernes skiften gjort en dyd ud af at give den højeste service og værne om den størtste faglighed til frisørfaget. I vores saloner oplever du de dygtiste frisører der tager dig i hånden fra du træder ind i vores salon.