Velkommen til
STUHR VESTERBRO

Hos STUHR går vi op i kvalitet, også når det kommer til valget af vores kunders hårprodukter. Foruden vores egen produktlinje arbejder vi tæt sammen med de bedste aktører i branchen, så vi altid kan tilbyde de nyeste og bedste produkter til lige netop dit hår.

Frisør

Esha K.

At være en dygtig frisør handler ikke bare om tekniske færdigheder, men om visuelt at kunne individualisere ansigtsform, hudfarve, hårets struktur og kvalitet og give dig en god og tryg oplevelse samt en frisure, der passer til din personlighed. Det er derfor min fornemmeste opgave at se dig som helhed, og at vi sammen finder den bedste løsning inden for klip, farve, styling, pleje m.m.

Frisør

Kristina F

Jeg er udlært i firmaet STUHR og har i 2022 afholdt mit 30 års Jubilæum. Jeg er målrettet, kreativ og en meget passioneret frisør. Jeg vidste i en tidlig alder at det var den vej jeg ville gå. Hos mig, vil kunderne altid føle sig i trygge hænder, få en oplevelse af god vejledning og føle sig inspireret. Jeg er alsidig og mestre alle opgaver, jeg bliver stillet overfor.

Frisør

Sabrina

Jeg er født ind i firmaet, da min mor også er tidligere frisør hos STUHR. Jeg har været ansat i firmaet i 40 år, og har altid været en stabil og loyal kollega. I mig vil kunderne opleve en sprudlende og altid smilende frisør der står klar til at gøre sit bedste for at give dem en god service og vejledning. Jeg er alsidig og mestrer alle opgaver.

Frisør

Caroline B

Da jeg kom til Stuhr, vidste jeg bare, at det var her jeg skulle være. Jeg elsker at vores fag er bygget op på faglige og tekniske grundsten, og at der ud fra det kommer denne her kreative frihed, hvor man kan sammensætte og forme styles og udtryk ud fra den enkelte persons ønske man har i stolen. For mange har deres hår en rigtig stor betydning, da det er en del af vores identitet. Så at kunne skabe en frisure eller en farve, der giver glæde og understøtter den man er inden i, er en af de bedste ting jeg ved.

Jeg glæder mig til at byde jer velkommen inde i salonen.

JUNIOR STYLIST

Nanna H

Da jeg besluttede mig, for at komme i lære som frisør. Vidste jeg at jeg ville være hos STUHR. Grunden til at jeg valgte STUHR, er fordi at jeg altid vil være iblandt de bedste, når det kommer til faglighed. 

Jeg har siden 2017 arbejdet i beauty faget, primært med makeup, og forskellige brands. Grunden til at jeg valgte at blive frisør, er fordi det er et fag i konstant udvikling, og jeg går meget op i at være opdateret på de nyeste trends. 

Elev

Dalila

Jeg er elev hos Stuhr,  som jeg har været siden sommer 2023. Jeg har valgt at tage frisøruddanelsen, fordi jeg er en meget kreativ person, som elsker at have kundekontakt, og elsker at mine kunder er glade og tilfredse. Jeg glæder mig til at blive mega dygtigt inden for frisørfaget, og udvikle mig, så jeg kan blive den bedste frisør.

Frisør & salondirektør

Anaïs

Åbningstider:

Mandag 09.00 – 17.30
Tirsdag 09.00 – 17.30
Onsdag 09.00 – 17.30
Torsdag 09.00 – 19.30
Fredag 09.00 – 17.30
Lørdag 08.30 – 14.00
Søndag Lukket

Godt håndværk er altid moderne

Hos STUHR har vi igennem tidernes skiften gjort en dyd ud af at give den højeste service og værne om den størtste faglighed til frisørfaget. I vores saloner oplever du de dygtiste frisører der tager dig i hånden fra du træder ind i vores salon.