Velkommen til STUHR
Vesterbro

Hos STUHR går vi op i kvalitet, også når det kommer til valget af vores kunders hårprodukter. Foruden vores egen produkt linje, arbejder vi tæt sammen med de bedste aktører branchen, så vi altid kan tilbyde de nyeste og bedste produkter til lige netop dit hår.

Frisør

KRISTINA F.

Jeg er udlært i firmaet STUHR og har i 2022 afholdt mit 30 års Jubilæum. Jeg er målrettet, kreativ og en meget passioneret frisør. Jeg vidste i en tidlig alder at det var den vej jeg ville gå. Hos mig, vil kunderne altid føle sig i trygge hænder, få en oplevelse af god vejledning og føle sig inspireret. Jeg er alsidig og mestre alle opgaver, jeg bliver stillet overfor.

Frisør

Sabrina

Jeg er født ind i firmaet, da min mor også er tidligere frisør hos STUHR. Jeg har været ansat i firmaet i 40 år, og har altid været en stabil og loyal kollega. I mig vil kunderne opleve en sprudlende og altid smilende frisør der står klar til at gøre sit bedste for at give dem en god service og vejledning. Jeg er alsidig og mestrer alle opgaver.

Frisør

Bettiina

Jeg er en ung kvinde med mange års erfaring. Jeg har arbejdet i frisørfaget i 15 år. For mig var frisørfaget det oplagte valg, da jeg elsker at have kontakt med andre mennesker, og få dem til at føle sig smukke. Jeg elsker faget, og især at lege med farver og klippeteknikker. Mine kollegaer beskriver mig som smilende, professionel og humoristisk.

Frisør

Lisa F.

Jeg har været i frisørfaget i 10 år. Jeg valgte STUHR fordi jeg gerne vil udfordre mig selv kreativt og elsker den høje faglighed. Jeg valgte frisørfaget fordi, jeg elsker at blive inspireret af mennesker og jeg vil gerne være med til at skabe deres personlighed udadtil. Jeg elsker at man hele tiden kan udvikle sig fagligt og få nye inspirations kilder. Der er aldrig et loft, for hvornår man er færdig med at udvikle sig personligt. Som person er jeg glad, smilende, energisk og god til at lytte til andre.

Frisør

Didi A.

Siden jeg som 8-årig besøgte en frisørsalon, har jeg været fascineret af hvordan man kunne klippe, forme og style et hår. Jeg er udlært i 2007 og har siden da arbejdet i Dubai og vendte i 2020 hjem til Danmark. Jeg har været på kursus hos Trevor Sorbie i London og elsker at videreudvikle mit håndværk. Jeg kan godt lide at vejlede og rådgive mine kunder om frisure, klædelighed og hårpleje. Jeg elsker når mine kunder forlader salonen med et smil på læben. Jeg går meget op i detaljer og præcision og jeg er ret perfektionistisk med mit håndværk.

 

Frisør

Maria K.

Jeg elsker frisørfaget, da det er et fag der konstant er i udvikling. Jeg er passioneret og kreativ i mit arbejde, og elsker at blive udfordret både fagligt og som menneske. Som værende en del af STUHR’s kreative Team har jeg fokus på nyskabelse, diversitet og kreativitet med kant.

Junior stylist

Kasper H.

Åbningstider:

Mandag 09.00 – 17.30
Tirsdag 09.00 – 17.30
Onsdag 09.00 – 17.30
Torsdag 09.00 – 19.30
Fredag 09.00 – 17.30
Lørdag 08.30 – 14.00
Søndag Lukket

Godt håndværk er altid moderne

Hos STUHR har vi igennem tidernes skiften gjort en dyd ud af at give den højeste service og værne om den størtste faglighed til frisørfaget. I vores saloner oplever du de dygtiste frisører der tager dig i hånden fra du træder ind i vores salon.