Om os

“Det, at klippe en frisure med saks og kam, kræver, at man er kreativ og nyskabende! Man skal være omhyggelig og grundigDet skal være kvalitet, kvalitet, kvalitet”. Elmer Stuhr, 2016

Elmer Stuhr var en mand med visioner og iværksættertrang. I begyndelsen af 70’erne revolutionerede han den danske frisørbranche ved at klippe kvindernes lange hår kort. Og endda med saks, hvor man hidtil havde ”klippet” alt hår med kniv. Elmer Stuhrs vison var klar fra starten. Han ville give hver kunde en unik og enestående oplevelse, hvor kvalitet og kundeservice var i højsædet. Den vision er fortsat grundlaget for STUHR siden den første salon åbnede på Vesterbrogade den 2. juli 1957. Kvalitetsbaseret håndværk.

Elmer Stuhr arbejdede hårdt for at få skabt respekt for faget ved at hæve kvaliteten gennem uddannelse, og det er fortsat kernen i forretningen. STUHR ansætter derfor kun frisører, der har en 4-årig uddannelse med sig, da frisørfaget er et krævende håndværk, som forudsætter, at man har en grundig uddannelse. Vi uddanner selv en del frisører, og vi har frisører, som har været hos os i mere end 30 år. Vi videreuddanner vores frisører via vores kreative team. Samme team videreuddanner og inspirerer også andre frisører i Norden i samarbejde med L’Oréal, hvilket vi har gjort siden 1976.

Elmer Stuhr var i sit 87-årige liv som frisør kendt for sin smittende entusiasme for faget. Han var sportsinteresseret og fascineret af netop sportsudøvere og deres dedikation og passion for at vinde, for det at blive bedre.

Af samme grund deltog Elmer Stuhr i konkurrencer rundt omkring i hele verden bla. i Japan, Brasilien, USA og mange andre steder. Historien fortæller, at han i de tidlige år havde sin hustru Bente inde hos søstrene Carita i Paris, medens Elmer Stuhr stod udenfor, for at lære af det de gjorde. Elmer Stuhr var også blandt de første frisører som tog til London for at lære af den anderkendte Vidal Sassoon.

Her 60 år efter er fokus stadig på passion for håndværket! Kompetencerne som først skal bygges op, og så vedligeholdes og gerne udvikles og ikke mindst alt sammen funderet på kvalitet i hver en detalje.

STUHR består i dag af 3 forretningsområder. STUHR salonerne, som er kernen i vores forretning. Vores kreative område, som startede som en skole i 1976, men i dag hedder STUHR Akademi. Den dynamiske gruppe af STUHRs frisører der udgør det kreative akademi, underviser og afholder shows både internt og eksternt for løbende at udvikle og forny sig. I 1976 introducerede vi også for første gang en STUHR Hair Care serie på det danske marked, der i dag, 47 år efter, stadig er blandt de bedst solgte hårprodukter i Danmark.

I juli 2017 kunne STUHR fejre 60 år i frisørbranchen. Desværre gik Elmer Stuhr bort i januar 2017, i en alder af 87 år, efter at have været aktiv næsten til det sidste. Inden Elmer Stuhr gik bort, nåede vi at få skabt en historie om hans liv. Du kan høre og se hele interviewet her.