Velkommen til
STUHR ØSTERBRO

Hos STUHR går vi op i kvalitet, også når det kommer til valget af vores kunders hårprodukter. Foruden vores egen produktlinje arbejder vi tæt sammen med de bedste aktører i branchen, så vi altid kan tilbyde de nyeste og bedste produkter til lige netop dit hår.

Frisør

Sanne B.

Jeg har valgt STUHR – fordi det er STUHR. Et navn som i mine 30 år som frisør, har præget vores fag med fokus på håndværk, service og kvalitet. Jeg elsker faget, der kombinerer kreativitet med hele tiden at være i ”bevægelse”. Moden står ikke stille. Min nysgerrighed kombineret med fagets uforudsigelighed er grundlaget for min kærlighed til faget! Jeg kan skabe og forny – ja hver dag, hvis kunderne ønsker det! Min inspiration kommer fra nær og fjern. Bare en tur gennem byen, at se og reflektere over mennesker. Faget i sig selv er en inspirationskilde, kreativitet sammen med kvalitet, et ægte håndværk!

Frisør

Mo A.

Stil og mode har altid interesseret mig. Første gang jeg kom i en frisørsalon var jeg omkring 10 år gammel og jeg syntes faget var spændende. I dag har jeg i STUHR taget en 4 årig frisøruddannelse samt L'Oréals Color Master og jeg elsker mit job. Jeg er med i STUHRs kreative team og har i flere år været med til at style alle på TV2 udsendelsen ”Vild med dans”. Jeg elsker kreativitet og at udfordre mig selv, samtidig med at jeg er kvalitets- og detalje-orienteret. I dag er en del af min hverdag også at følge med i de nyeste trends og afprøve nye klippe- og farveteknikker. Jeg glæder mig til at betjene dig! 

Frisør

Julie L.

Jeg elsker frisørfaget, da man får lov til at være kreativ, skabe de smukkeste ting og samtidig få lov til fortsat at lære og udvikle sig. Jeg lader mig inspirere af det individuelle menneske, samt deres personlighed og hårstruktur. Jeg valgte frisørfaget, fordi jeg elsker at være kreativ, give kunderne en god oplevelse og få dem til at stråle. Jeg elsker at man har mulighed for at skræddersy en hel oplevelse til den enkelte kunde.

FRISØR PÅ ORLOV

Josefine R.

FRISØR

Lise V.

Om det er skævt eller klassisk, så er jeg klar! Jeg elsker at klippe alt slags hår, da det vigtigste for mig, er at fremhæve de bedste kvaliteter ved det individuelle menneske. Jeg elsker at nørde med form, og har øje for detalje, uanset om det er farve, klip, styling eller makeup. Jeg finder inspiration hvor end jeg begiver mig hen. Det kan være på gaden, museer, rejser eller blandt mine kollegaer.

FRISØR

Caroline B.

Da jeg kom til Stuhr, vidste jeg bare, at det var her jeg skulle være. Jeg elsker at vores fag er bygget op på faglige og tekniske grundsten, og at der ud fra det kommer denne her kreative frihed, hvor man kan sammensætte og forme styles og udtryk ud fra den enkelte persons ønske man har i stolen. For mange har deres hår en rigtig stor betydning, da det er en del af vores identitet. Så at kunne skabe en frisure eller en farve, der giver glæde og understøtter den man er inden i, er en af de bedste ting jeg ved.

Jeg glæder mig til at byde jer velkommen inde i salonen.

Elev

Kerem

FRISØR & SALONDIREKTØR

Anaïs

Åbningstider:

Mandag 09.00 – 17.30
Tirsdag 09.00 – 17.30
Onsdag 09.00 – 17.30
Torsdag 09.00 – 19.30
Fredag 09.00 – 17.30
Lørdag 08.30 – 15.00
Søndag Lukket

Godt håndværk er altid moderne

Hos STUHR har vi igennem tidernes skiften gjort en dyd ud af at give den højeste service og værne om den størtste faglighed til frisørfaget. I vores saloner oplever du de dygtiste frisører der tager dig i hånden fra du træder ind i vores salon.