Velkommen til STUHR

Hos STUHR går vi op i kvalitet, også når det kommer til valget af vores kunders hårprodukter. Foruden vores egen produkt linje, arbejder vi tæt sammen med de bedste aktører branchen, så vi altid kan tilbyde de nyeste og bedste produkter til lige netop dit hår.

Mød vores passionerede team

Læs mere om vores team på Østerfælled Torv

Stil og mode har altid interesseret mig. Første gang jeg kom i en frisørsalon var jeg omkring 10 år gammel og jeg syntes faget var spændende. I dag har jeg i STUHR taget en 4 årig frisøruddannelse samt L'Oréals Color Master og jeg elsker mit job. Jeg er med i STUHRs kreative team og har i flere år været med til at style alle på TV2 udsendelsen ”Vild med dans”. Jeg elsker kreativitet og at udfordre mig selv, samtidig med at jeg er kvalitets- og detalje-orienteret. I dag er en del af min hverdag også at følge med i de nyeste trends og afprøve nye klippe- og farveteknikker. Jeg glæder mig til at betjene dig!

@Mo
@Mo

Jeg elsker frisørfaget, da man får lov til at være kreativ, skabe de smukkeste ting og samtidig få lov til fortsat at lære og udvikle sig. Jeg lader mig inspirere af det individuelle menneske, samt deres personlighed og hårstruktur. Jeg valgte frisørfaget, fordi jeg elsker at være kreativ, give kunderne en god oplevelse og få dem til at stråle. Jeg elsker at man har mulighed for at skræddersy en hel oplevelse til den enkelte kunde.

@Julie - Assistent
@Julie - Assistent

Mit job som frisør er det bedste jeg ved. Jeg brænder så meget for service, mennesker og grundigt håndværk. Min største opgave er at få dig til at føle dig tryg, hørt og i gode professionelle hænder. Jeg er stolt af at være udlært hos STUHR. Jeg har drømt om at blive frisør så længe jeg kan huske og er heldig at være med i STUHRs Kreativ team hvor jeg får lov til at nørde faget endnu mere og videregive min passion og erfaring videre til andre. Jeg har en ekstra kærlighed for striber og skarpe klipninger men elsker alle udfordringer så hverdagen aldrig er ens.

@Malene - Assistent
@Malene - Assistent

Jeg har valgt STUHR – fordi det er STUHR. Et navn som i mine 30 år som frisør, har præget vores fag med fokus på håndværk, service og kvalitet. Jeg elsker faget, der kombinerer kreativitet med hele tiden at være i ”bevægelse”. Moden står ikke stille. Min nysgerrighed kombineret med fagets uforudsigelighed er grundlaget for min kærlighed til faget! Jeg kan skabe og forny – ja hver dag, hvis kunderne ønsker det! Min inspiration kommer fra nær og fjern. Bare en tur gennem byen, at se og reflektere over mennesker. Faget i sig selv er en inspirationskilde, kreativitet sammen med kvalitet, et ægte håndværk!

@Sanne B. - Assistent
@Sanne B. - Assistent
@Caroline - Elev
@Caroline - Elev

For mig, er frisørfaget helt klart en måde at udtrykke mig selv og min personlighed på. Jeg er en af dem som godt kan lide at det er anderledes. Jeg har en forkærlighed for kortere hår og elsker at klippe og skabe klipninger med sjove/anderledes detaljer. Jeg elsker at udfolde mig kreativt, nørde håndværket og sætter en ære i at hjælpe kunderne med at blive den bedste version af dem selv.

@ Dina - Junior Stylist
@ Dina - Junior Stylist
@Josefine R. - Assistent
@Josefine R. - Assistent

Godt håndværk er altid moderne

Hos STUHR har vi igennem tidernes skiften gjort en dyd ud af at give den højeste service og værne om den størtste faglighed til frisørfaget. I vores saloner oplever du de dygtiste frisører der tager dig i hånden fra du træder ind i vores salon.

Care rutine

Vi anbefaler altid en personlig pleje rutine til dit hår i mellem dine behandlinger for at give dig det bedste resultat. Du kan finde netop dine hårplejeprodukter her på siden hvor vi har hele vores professionelle sortiment.