Velkommen til STUHR
Hørsholm

Hos STUHR går vi op i kvalitet, også når det kommer til valget af vores kunders hårprodukter. Foruden vores egen produktlinje arbejder vi tæt sammen med de bedste aktører i branchen, så vi altid kan tilbyde de nyeste og bedste produkter til lige netop dit hår.

Frisør

Christine R.

Jeg har været frisør i mere end 10 år. Som person er jeg utrolig kreativ og elsker at skabe ting med hænderne. Jeg finder inspiration blandt mine kollegaer samt på de sociale media. Jeg drømmer om altid at udvikle mig, blive bedre og aldrig glemme hvorfor jeg valgte frisørfaget. Når det kommer til mit arbejde, elsker jeg at kunne gøre mine kunder glade. Jeg er altid smilende, livsglad og er en perfektionist både privat og i mit arbejde.

Frisør

Mette S.

Jeg valgte at blive frisør, fordi jeg elsker at gøre kvinder endnu smukkere. Frisørfaget var oplagt, da det gav mig muligheden for at bruge min kreative side samt min sans for detaljer. Jeg har arbejdet som frisør i 42 år, hvoraf de godt 34 har været hos STUHR. Jeg nyder når kunden stråler og farve, tone og klip går op i en højere enhed. Jeg tager altid udgangspunkt i kundens type, stil og hendes tilgang til hendes hår i hverdagen. Jeg giver ofte gode råd om hurtig forandring til fest, som kunden selv kan klare, da jeg anser dialogen for meget vigtig.

Frisør

Louise A.

Jeg har valgt frisørfaget, da jeg altid har været meget kreativ og godt kan lide det håndværk der ligger i faget, samt det sociale aspekt af branchen. Jeg valgte STUHR, da jeg kan relatere til deres værdier. Det er en virksomhed, der går op i kvalitet og service. Jeg bliver inspireret af min kollegaer, andre dygtige frisører og de sociale media. Jeg er meget alsidig i mit arbejde og glad for alt lige fra en flot herreklip, farvebehandlinger til en fantastisk hår kur med hovedbundsmassage. Jeg drømmer om altid at være kvalitetsbevidst samt fortsat at udvikle mit håndværk indenfor faget.

Frisør

Nanna V.

Jeg har været i faget siden 2015 og stolt af at være udlært/arbejde i STUHR. Jeg valgte STUHR da det er en arbejdsplads, der går op i kvalitet og kundeservice. For mig er det vigtigt, at en kunde føler sig velkommen og tilpas i stolen og at de altid får en enestående oplevelse. Min passion og interesse for håndværket startede i en tidlig alder, da både min oldefar og farfar var herrefrisører. Jeg har en forkærlighed for klip af natur krøller, kort dameklip, striber og kurbehandlinger selvfølelig i sammenhæng med en skøn hovedbundsmassage. Jeg drømmer om altid at udvikle mig inden for faget. At være nyskabende og bevidst om kvalitet.

Frisør

Dina

For mig, er frisørfaget helt klart en måde at udtrykke mig selv og min personlighed på. Jeg er en af dem som godt kan lide at det er anderledes. Jeg har en forkærlighed for kortere hår og elsker at klippe og skabe klipninger med sjove/anderledes detaljer. Jeg elsker at udfolde mig kreativt, nørde håndværket og sætter en ære i at hjælpe kunderne med at blive den bedste version af dem selv. 

Elev

Steffen

Åbningstider:

Mandag 09.00 – 17.30
Tirsdag 09.00 – 17.30
Onsdag 09.00 – 17.30
Torsdag 09.00 – 19.00
Fredag 09.00 – 17.30
Lørdag 08.00 – 14.00
Søndag Lukket

Godt håndværk er altid moderne

Hos STUHR har vi igennem tidernes skiften gjort en dyd ud af at give den højeste service og værne om den størtste faglighed til frisørfaget. I vores saloner oplever du de dygtiste frisører der tager dig i hånden fra du træder ind i vores salon.