Velkommen til STUHR

Hos STUHR går vi op i kvalitet, også når det kommer til valget af vores kunders hårprodukter. Foruden vores egen produkt linje, arbejder vi tæt sammen med de bedste aktører branchen, så vi altid kan tilbyde de nyeste og bedste produkter til lige netop dit hår.

Mød vores passionerede team

Læs mere om vores team på Kongevejs Centeret

Jeg har været frisør i mere end 10 år. Som person er jeg utrolig kreativ og elsker at skabe ting med hænderne. Jeg finder inspiration blandt mine kollegaer samt på de sociale media. Jeg drømmer om altid at udvikle mig, blive bedre og aldrig glemme hvorfor jeg valgte frisørfaget. Når det kommer til mit arbejde, elsker jeg at kunne gøre mine kunder glade. Jeg er altid smilende, livsglad og er en perfektionist både privat og i mit arbejde.

@Christine R. - Assistent
@Christine R. - Assistent

Jeg valgte STUHR da det er en frisørkæde som hele tiden udvikler og fornyer sig. Ligeledes er det vigtigt for mig, at jeg arbejder et sted hvor kvalitet og professionalisme går hånd i hånd. Jeg er meget kreativ, og elsker at komme med ideer og løsninger til at "booste" min kunders selvværd. Jeg har altid fulgt modens tendenser og jeg elsker at lave fede styles/makeovers som matcher hertil. Jeg elsker at skabe lige dét look, kunden efterspørger. Jeg drømmer om at skabe en salon, hvor kunderne føler sig trygge og hvor nye som gamle, altid føler at de får en oplevelse udover det sædvanlige.

@Marina - Assistent
@Marina - Assistent

Jeg har været i faget siden 2015 og stolt af at være udlært/arbejde i STUHR. Jeg valgte STUHR da det er en arbejdsplads, der går op i kvalitet og kundeservice. For mig er det vigtigt, at en kunde føler sig velkommen og tilpas i stolen og at de altid får en enestående oplevelse. Min passion og interesse for håndværket startede i en tidlig alder, da både min oldefar og farfar var herrefrisører. Jeg har en forkærlighed for klip af natur krøller, kort dameklip, striber og kurbehandlinger selvfølelig i sammenhæng med en skøn hovedbundsmassage. Jeg drømmer om altid at udvikle mig inden for faget. At være nyskabende og bevidst om kvalitet.

@Nanna V. - Assistent
@Nanna V. - Assistent

Jeg har valgt frisørfaget, da jeg altid har været meget kreativ og godt kan lide det håndværk der ligger i faget, samt det sociale aspekt af branchen. Jeg valgte STUHR, da jeg kan relatere til deres værdier. Det er en virksomhed, der går op i kvalitet og service. Jeg bliver inspireret af min kollegaer, andre dygtige frisører og de sociale media. Jeg er meget alsidig i mit arbejde og glad for alt lige fra en flot herreklip, farvebehandlinger til en fantastisk hår kur med hovedbundsmassage. Jeg drømmer om altid at være kvalitetsbevidst samt fortsat at udvikle mit håndværk indenfor faget.

@Louise A. - Assistent
@Louise A. - Assistent
@Emilie S. - Elev
@Emilie S. - Elev

Godt håndværk er altid moderne

Hos STUHR har vi igennem tidernes skiften gjort en dyd ud af at give den højeste service og værne om den størtste faglighed til frisørfaget. I vores saloner oplever du de dygtiste frisører der tager dig i hånden fra du træder ind i vores salon.

Care rutine

Vi anbefaler altid en personlig pleje rutine til dit hår i mellem dine behandlinger for at give dig det bedste resultat. Du kan finde netop dine hårplejeprodukter her på siden hvor vi har hele vores professionelle sortiment.