Velkommen til STUHR
Hørsholm

Hos STUHR går vi op i kvalitet, også når det kommer til valget af vores kunders hårprodukter. Foruden vores egen produkt linje, arbejder vi tæt sammen med de bedste aktører branchen, så vi altid kan tilbyde de nyeste og bedste produkter til lige netop dit hår.

Frisør

Christine R.

Jeg har været frisør i mere end 10 år. Som person er jeg utrolig kreativ og elsker at skabe ting med hænderne. Jeg finder inspiration blandt mine kollegaer samt på de sociale media. Jeg drømmer om altid at udvikle mig, blive bedre og aldrig glemme hvorfor jeg valgte frisørfaget. Når det kommer til mit arbejde, elsker jeg at kunne gøre mine kunder glade. Jeg er altid smilende, livsglad og er en perfektionist både privat og i mit arbejde.

Frisør

Mette S.

Jeg valgte at blive frisør, fordi jeg elsker at gøre kvinder endnu smukkere. Frisørfaget var oplagt, da det gav mig muligheden for at bruge min kreative side samt min sans for detaljer. Jeg har arbejdet som frisør i 42 år, hvoraf de godt 34 har været hos STUHR. Jeg nyder når kunden stråler og farve, tone og klip går op i en højere enhed. Jeg tager altid udgangspunkt i kundens type, stil og hendes tilgang til hendes hår i hverdagen. Jeg giver ofte gode råd om hurtig forandring til fest, som kunden selv kan klare, da jeg anser dialogen for meget vigtig.

Frisør

Louise A.

Jeg har valgt frisørfaget, da jeg altid har været meget kreativ og godt kan lide det håndværk der ligger i faget, samt det sociale aspekt af branchen. Jeg valgte STUHR, da jeg kan relatere til deres værdier. Det er en virksomhed, der går op i kvalitet og service. Jeg bliver inspireret af min kollegaer, andre dygtige frisører og de sociale media. Jeg er meget alsidig i mit arbejde og glad for alt lige fra en flot herreklip, farvebehandlinger til en fantastisk hår kur med hovedbundsmassage. Jeg drømmer om altid at være kvalitetsbevidst samt fortsat at udvikle mit håndværk indenfor faget.

Frisør

Nanna V.

Jeg har været i faget siden 2015 og stolt af at være udlært/arbejde i STUHR. Jeg valgte STUHR da det er en arbejdsplads, der går op i kvalitet og kundeservice. For mig er det vigtigt, at en kunde føler sig velkommen og tilpas i stolen og at de altid får en enestående oplevelse. Min passion og interesse for håndværket startede i en tidlig alder, da både min oldefar og farfar var herrefrisører. Jeg har en forkærlighed for klip af natur krøller, kort dameklip, striber og kurbehandlinger selvfølelig i sammenhæng med en skøn hovedbundsmassage. Jeg drømmer om altid at udvikle mig inden for faget. At være nyskabende og bevidst om kvalitet.

Frisør på barsel

Marina S.

Jeg valgte STUHR da det er en frisørkæde som hele tiden udvikler og fornyer sig. Ligeledes er det vigtigt for mig, at jeg arbejder et sted hvor kvalitet og professionalisme går hånd i hånd. Jeg er meget kreativ, og elsker at komme med ideer og løsninger til at "booste" min kunders selvværd. Jeg har altid fulgt modens tendenser og jeg elsker at lave fede styles/makeovers som matcher hertil. Jeg elsker at skabe lige dét look, kunden efterspørger. Jeg drømmer om at skabe en salon, hvor kunderne føler sig trygge og hvor nye som gamle, altid føler at de får en oplevelse udover det sædvanlige.

Elev

Emilie S.

Godt håndværk er altid moderne

Hos STUHR har vi igennem tidernes skiften gjort en dyd ud af at give den højeste service og værne om den størtste faglighed til frisørfaget. I vores saloner oplever du de dygtiste frisører der tager dig i hånden fra du træder ind i vores salon.

Care rutine

Vi anbefaler altid en personlig pleje rutine til dit hår i mellem dine behandlinger for at give dig det bedste resultat. Du kan finde netop dine hårplejeprodukter her på siden hvor vi har hele vores professionelle sortiment.