Velkommen til STUHR

Hos STUHR går vi op i kvalitet, også når det kommer til valget af vores kunders hårprodukter. Foruden vores egen produkt linje, arbejder vi tæt sammen med de bedste aktører branchen, så vi altid kan tilbyde de nyeste og bedste produkter til lige netop dit hår.

Mød vores passionerede team

Læs mere om vores team på Ny Østergade

Jeg er udlært i firmaet STUHR og har for nogle år tilbage afholdt mit 25 års Jubilæum. Jeg er målrettet, kreativ og en meget passioneret frisør. Jeg vidste i en tidlig alder at det var den vej jeg ville gå. Hos mig, vil kunderne altid føle sig i trygge hænder, få en oplevelse af god vejledning og føle sig inspireret. Jeg er alsidig og mestre alle opgaver, jeg bliver stillet overfor.

@Kristina
@Kristina

Jeg er født ind i firmaet, da min mor også er tidligere frisør hos STUHR. Jeg har været ansat i firmaet i 40 år, og har altid været en stabil og loyal kollega. I mig vil kunderne opleve en sprudlende og altid smilende frisør der står klar til at gøre sit bedste for at give dem en god service og vejledning. Jeg er alsidig og mestrer alle opgaver.

@Sabrina
@Sabrina

Jeg valgte frisørbranchen, fordi der sker så utrolig meget på mange fronter hele tiden. Farver, mode, mennesker og den helt specielle dynamik der er omkring frisørfaget. Jeg har 30 års erfaring i branchen, og er kendt for min dedikation, grundighed, samt min opmærksomhed på kundernes behov og ønsker. Jeg er altid positiv, hjælpsom og bevarer overblikket når der er travlt, og det hele går lidt stærkt. Altid med et smil på læben og humoristisk hvis det er på sin plads. Jeg favner bredt og elsker at arbejde med striber, klip, page, opsætning, herrer og søde børn.

@Gitte
@Gitte

Jeg har været elev hos STUHR Frederiksberg siden 2019. Jeg valgte STUHR, da jeg vægter høj faglighed og kvalitet meget højt. For mig er frisørfaget et håndværk i konstant udvikling, som giver mig mulighed for altid at udvikle mig kreativt. Jeg finder stor glæde i at arbejde med mennesker og derfor ligger frisørfaget naturligt til mig Som person er jeg imødekommende, passioneret, kreativ og pligtopfyldende og jeg sætter en ære i at mine kunder altid er glade og tilfredse når de går herfra.

@Mette - Junior Stylist
@Mette - Junior Stylist

Jeg er uddannet makeupartist og har arbejdet i nogle år inden for den verden, inden jeg i 2020 begyndte uddannelsen til frisør, for derved at kunne blive en helstøbt kreativ håndværker. Jeg er vild med at arbejde med et fag, der giver mig mulighed for at arbejde kreativt og praktisk, da jeg elsker at kreere og skabe ved at bruge mine hænder. Derudover er jeg vild med at forvandle og fremhæve menneskers personlighed og skønhed gennem mit arbejde. Jeg har altid fået at vide, at jeg har et særligt øje for detaljer, og jeg glædes over at kunne lade mine visuelle evner og æstetiske sans komme til gavn for andre. Det at følge en proces fra idé til handling, for til sidst, sammen med kunden, at kunne glædes over selve forvandlingen, er for mig en kæmpe tilfredsstillelse. Jeg lægger desuden stor vægt på godt håndværk og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

@Marie - Junior Stylist
@Marie - Junior Stylist

Jeg har altid vidst, at jeg skulle arbejde med hår, makeup og mode. Derfor kom valget som frisør meget naturligt for mig. Mine kollegaer beskriver mig som imødekommende, professionel og perfektionistisk i forhold til mit arbejde. Min kreativitet til frisørfaget viser sig ved min store passion for opsætninger og styling. Jeg er med i STUHRs kreative team, hvor der undervises, og laves shows for andre frisører både i Danmark og i Norden.

@Mikki
@Mikki

Jeg valgte at blive frisør, fordi jeg elsker at gøre kvinder endnu smukkere. Frisørfaget var oplagt, da det gav mig muligheden for at bruge min kreative side samt min sans for detaljer. Jeg har arbejdet som frisør i 42 år, hvoraf de godt 34 har været hos STUHR. Jeg nyder når kunden stråler og farve, tone og klip går op i en højere enhed. Jeg tager altid udgangspunkt i kundens type, stil og hendes tilgang til hendes hår i hverdagen. Jeg giver ofte gode råd om hurtig forandring til fest, som kunden selv kan klare, da jeg anser dialogen for meget vigtig.

@Mette
@Mette

Siden jeg var en lille pige har jeg været vild med mode & skønhed. Derfor var frisørfaget det naturlige valg for mig. Jeg er oprindeligt fra Haugesund i Norge, men kom til København for at uddanne mig som stylist & makeup artist. Gennem min karriere har jeg bla. arbejdet på TV2 programmet Danmark Har Talent og på Copenhagen Fashion Week. Jeg elsker at arbejde med det naturlige look og at få det bedste frem i mine kunder. Som person er jeg kreativ, positiv og meget social. Jeg har arbejdet i salon siden jeg var 15 år og er stadig helt vild med faget

@Josefine @Josefine

Godt håndværk er altid moderne

Hos STUHR har vi igennem tidernes skiften gjort en dyd ud af at give den højeste service og værne om den størtste faglighed til frisørfaget. I vores saloner oplever du de dygtiste frisører der tager dig i hånden fra du træder ind i vores salon.

Care rutine

Vi anbefaler altid en personlig pleje rutine til dit hår i mellem dine behandlinger for at give dig det bedste resultat. Du kan finde netop dine hårplejeprodukter her på siden hvor vi har hele vores professionelle sortiment.