VI FLYTTER

VI GLÆDER OS TIL AT TAGE IMOD DIG I VORES
NYE FLAGSHIP STORE

Ved Vesterport 9
1612 København V

Tlf. 5072 7170

VI FLYTTER

I et partnerskab med L'Oreal's Nordiske Professionelle division har vi åbnet STUHR Ved Vesterport i foråret 2023. En salon med fokus på udvikling og nytænkning i branchen. STUHR's kreative team vil i de nye ramme få plads til at udvikle og dele viden til gavn for kunder, samarbejdspartnere og andre frisører i branchen.

I hjertet af salonen ses L'Oreal Color Atelier, inspireret af de åbne køkkener, hvor du kan følge med i processen når hårfarver forberedes og blandes.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores nye rammer og håber at kunder såvel som samarbejdspartnere vil deltage i at udvikle STUHR i fremtiden.

Frisør

Kristina F.

Jeg er udlært i firmaet STUHR og har i 2022 afholdt mit 30 års Jubilæum. Jeg er målrettet, kreativ og en meget passioneret frisør. Jeg vidste i en tidlig alder at det var den vej jeg ville gå. Hos mig, vil kunderne altid føle sig i trygge hænder, få en oplevelse af god vejledning og føle sig inspireret. Jeg er alsidig og mestre alle opgaver, jeg bliver stillet overfor.

Frisør

Sabrina

Jeg er født ind i firmaet, da min mor også er tidligere frisør hos STUHR. Jeg har været ansat i firmaet i 40 år, og har altid været en stabil og loyal kollega. I mig vil kunderne opleve en sprudlende og altid smilende frisør der står klar til at gøre sit bedste for at give dem en god service og vejledning. Jeg er alsidig og mestrer alle opgaver.

Frisør

Mette S.

Jeg valgte at blive frisør, fordi jeg elsker at gøre kvinder endnu smukkere. Frisørfaget var oplagt, da det gav mig muligheden for at bruge min kreative side samt min sans for detaljer. Jeg har arbejdet som frisør i 42 år, hvoraf de godt 34 har været hos STUHR. Jeg nyder når kunden stråler og farve, tone og klip går op i en højere enhed. Jeg tager altid udgangspunkt i kundens type, stil og hendes tilgang til hendes hår i hverdagen. Jeg giver ofte gode råd om hurtig forandring til fest, som kunden selv kan klare, da jeg anser dialogen for meget vigtig.

Junior Stylist

Mette L.

Jeg har været elev hos STUHR Frederiksberg siden 2019. Jeg valgte STUHR, da jeg vægter høj faglighed og kvalitet meget højt. For mig er frisørfaget et håndværk i konstant udvikling, som giver mig mulighed for altid at udvikle mig kreativt. Jeg finder stor glæde i at arbejde med mennesker og derfor ligger frisørfaget naturligt til mig Som person er jeg imødekommende, passioneret, kreativ og pligtopfyldende og jeg sætter en ære i at mine kunder altid er glade og tilfredse når de går herfra.

Junior stylist

Emma N.

Elev

Natascha K.

Godt håndværk er altid moderne

Hos STUHR har vi igennem tidernes skiften gjort en dyd ud af at give den højeste service og værne om den størtste faglighed til frisørfaget. I vores saloner oplever du de dygtiste frisører der tager dig i hånden fra du træder ind i vores salon.

Care rutine

Vi anbefaler altid en personlig pleje rutine til dit hår i mellem dine behandlinger for at give dig det bedste resultat. Du kan finde netop dine hårplejeprodukter her på siden hvor vi har hele vores professionelle sortiment.