shampoo

Fordele ved shampoo

Vi bruger shampoo for at rense vores hår og hovedbund fra talg, men når vi gør det, efterlader vi det ubeskyttet og porøst. Det er derfor vigtigt at man anvender en shampoo der også indeholder ingredienser der genopbygger og beskytter håret, og at man samtidig vælger en shampoo der passer til ens hårtype.

Hvilken shampoo skal jeg vælge?

Det kan være svært at vælge den helt rigtige shampoo, for hvad er egentligt den bedste shampoo for dig? Vi anbefaler altid, at man anvender en shampoo der passer til ens hårtype og som samtidig plejer, genopbygger og beskytter håret.

Shampoo til tørt hår

Tørt hår skyldes ofte manglen på fugt og kan resultere i glansløst, kruset hår som trænger til lidt ekstra pleje. Hvis du oplever tørt hår, kan du med fordel anvende en fugtgivende shampoo der kan tilføje glans og fugt til dit hår.

Shampoo til farvet hår

Farvet hår kræver som regel lidt ekstra pleje, da det ofte er mere skrøbeligt. Hvis håret ikke får den rette efterbehandling, kan det hurtigt miste sin glans. Shampoo til farvet hår vasker og renser mere skånsomt, og indeholder ingredienser der er med til at beskytte håret og dermed bevare farven længere.  

Shampoo til fint hår

Fint hår kan ofte have tendens til at mangle fylde og struktur, og det kan derfor være en fordel at vælge en volume shampoo til fint hår. Denne type shampoo vil med sine ingredienser skabe maksimal fylde og gøre dit hår luftigt og lækkert.