Velkommen til
STUHR LYNGBY

Hos STUHR går vi op i kvalitet, også når det kommer til valget af vores kunders hårprodukter. Foruden vores egen produktlinje arbejder vi tæt sammen med de bedste aktører i branchen, så vi altid kan tilbyde de nyeste og bedste produkter til lige netop dit hår.

Frisør

Marianne

Da jeg skulle vælge erhverv, vidste jeg, at det skulle være indenfor et kreativt fag, da jeg følte en trang til at skabe. Jeg valgte derfor frisørfaget og har været i faget i snart 20 år, og bliver beskrevet som en fornøjelse at arbejde sammen med. Mine kollegaer beskriver mig som engageret og meget struktureret. Jeg er kreativ og enormt pligtopfyldende. For mig er det vigtigt at kunne alt indenfor faget.

Frisør på barsel

Louise

Jeg har altid vidst at jeg skulle arbejde i et kreativt fag, men det var ikke før at jeg fik job som hjælpepige i en salon, at mine øjne åbnede op for det jeg beskriver som, ”denne fantastiske og unikke verden”. Jeg har mere end 20 års erfaring, og er perfektionistisk til fingerspidserne. Jeg er som person meget ærlig, og ønsker kun det bedste for mine kunder. Mine kollegaer beskriver mig som omsorgsfuld og pligtopfyldende, alt i alt en fantastisk kollega. Mine signatur styles er smukke og naturlige stribe - og farvebehandlinger samt dameklip.

Frisør

Jakob R.

Jeg blev frisør fordi det er et kreativ fag, som er i konstant udvikling. Jeg er meget ærlig i mit faglige udtryk, omkring håndværket jeg leverer og jeg nyder at slippe kreativiteten løs. Personlig udvikling vægter jeg højt og sidder altid forrest, når det kommer til at lære nyt om nutidens farver og tekniske klipninger. Jeg bestræber mig altid på at se og forstå kunden i stolen, så jeg kan skabe det bedste og mest tilfredstillende resultat. Som person er jeg meget varm, rummelig og ærlig. Jeg går meget op i, at alle omkring mig har det godt og sørger altid for at give andre et smil på læben eller et godt grin i stolen.

Frisør på barsel

Emilie V.

Jeg har altid været fascineret af frisørfaget. Jeg lægger stor vægt på at kigge og lytte til hvilken person jeg har i stolen og på den måde få skabt en unik frisure til hver enkelt kunde. Jeg finder min inspiration blandt mine kollegaer, i modebilledet samt på de sociale medier. Min forkærlighed ligger indenfor farveteknikker og klip, og er i den forbindelse også en del af STUHRs kreative team. Jeg elsker frisørfaget fordi det konstant er i udvikling og derved giver mulighed for at arbejde kreativt og samtidig få lov til at lære og udvikle sig. Mine kollegaer beskriver mig som en smilende, lyttende og detaljeorienteret frisør.

 

Frisør

Frederik I.

Siden jeg var ganske lille, har det ligget i kortene, at jeg skulle være frisør. Jeg kommer oprindeligt fra Fyn og har omkring 10 års erfaring omkring frisørfaget. Jeg har i de 4 år af dem arbejdet hos en tidligere STUHR frisør i Odense. Det jeg elsker ved frisørfaget, er at kunne forandre en person, kunne skabe et unikt look og udtryk, der klæder den enkelte person. Jeg elsker desuden at dygtiggøre mig og fordybe mig i faget. Jeg finder stor inspiration i at følge moden/design og ved at se på den enkelte person. Jeg får tit at vide, at jeg er meget grundig, omhyggelig og en meget ærlig frisør.

Frisør

Mette L.

Jeg valgte STUHR, da jeg vægter høj faglighed og kvalitet meget højt. For mig er frisørfaget et håndværk i konstant udvikling, som giver mig mulighed for altid at udvikle mig kreativt. Jeg finder stor glæde i at arbejde med mennesker og derfor ligger frisørfaget naturligt til mig. Som person er jeg imødekommende, passioneret, kreativ og pligtopfyldende og jeg sætter en ære i at mine kunder altid er glade og tilfredse når de går herfra.

FRISØR

Emma N.

JUNIOR STYLIST

NATASCHA K.

ELEV

Freja W.

Åbningstider:

Mandag 09.00 – 17.30
Tirsdag 09.00 – 19.00
Onsdag 09.00 – 17.30
Torsdag 09.00 – 19.00
Fredag 09.00 – 17.30
Lørdag 08.30 – 14.00
Søndag Lukket

Godt håndværk er altid moderne

Hos STUHR har vi igennem tidernes skiften gjort en dyd ud af at give den højeste service og værne om den størtste faglighed til frisørfaget. I vores saloner oplever du de dygtiste frisører der tager dig i hånden fra du træder ind i vores salon.