5 FREE TREATS + SHIPPING WITH $40 ORDERS.*CODE: BBPAIR

PRISER:  

En STUHR klipning og farve er unik, da den er skræddersyet til den enkelte kunde. Vores højtuddannede frisører/farveeksperter, står klar til at rådgive dig og kreere et individuelt look, som passer til din personlighed og stil. Vi tilbyder altid en gratis konsultation inden behandlingsstart, hvor en nøjagtig pris kan angives. Alle behandlinger/priser fastsættes efter tid. Du er altid velkommen til at kigge forbi din nærmeste salon for at høre mere.

Du kan se alle priser under behandlinger via linket her. Husk at opret en bruger, så du hurtigt og nemt kan booke tid hos os.

Vejl. Priser *Afhænger af  længde, hårets tilstand, tid afsat, samt dine specifikke ønsker til behandlingen, eksempelvis føntørring. 

Vask, Klip & Føn 

Fra 875 Kr.

Vask, Klip & Finish

Fra 795 Kr.

Børn & Unge Klip

Fra 470 Kr.

Vask & Føn

Fra 510 Kr.

Fusio Scrub: En utrolig lækker og effektiv scrub til hovedbunden, som kan anvendes af alle uanset hårtype.

Fra 90 Kr.

Fusio Dose Kurbehandling: Til dig som ønsker at booste dit hår samt få en intensiv skræddersyet hårkur, der passer til lige netop dit hår.

Fra 270 Kr.

Reflekser halvt hår med klip & styling

Fra 1.750 Kr.

Reflekser halvt hår uden klip (med styling)

Fra 1.385 Kr.

Reflekser helt hår uden klip (med styling)

Fra 1.860 Kr.

Reflekser helt hår med klip & styling

Fra 2.225 Kr.

Balayage

Fra 2.195 Kr. (Dog anbefaler vi altid en gratis konsultation inden booking af balayage, hvor vi giver et uforpligtende tilbud, som passer til lige netop dine ønsker)

Instant Highlights (Få op til 20 reflekser som på kort tid giver dit hår et flot spil) OBS: Ikke at sammenligne med fuld balayage eller refleksbehandling

Fra 800 Kr.

Farve bryn & vipper

Fra 310 Kr.

Vipper

Fra 185 Kr.

Bryn

Fra 185 Kr.

Helfarve/Toning med reflekser og klip

Fra  2.175 Kr.

Helfarve/Toning med reflekser uden klip

Fra 1.810 Kr.

Helfarve/Toning uden klip 

Fra  1.310 Kr.

Helfarve/Toning og klip

Fra 1.865 Kr.

Permanent med klip

Fra 2.075 Kr.

Permanent uden klip

Fra 1.710 Kr.

Opsætning af hår (60 min) Kig forbi og få en gratis konsultation inden du booker tid til opsætning, så vi sikre os at vi har tid nok til at indfri dine drømme. 

Fra 875 Kr.

Brudeopsætning inkl. konsultation forud

Fra 1.495 Kr.

Hairextensions

Fra 730 Kr.

Studieklip (Ved fremvisning af gyldigt studiekort)

Fra 725 Kr. (mandag, tirsdag & onsdag)

VED AFBUD & UDEBLIVELSE

Ved afbud SKAL du ringe til din pågældende salon, du finder tlf. numre ved at klikke her. Vi modtager ikke afbud pr. mail, SMS, Facebook eller Instagram.

Vi har selvfølgelig fuld forståelse for, at dine planer kan blive ændret, men kan du ikke komme til den aftalte tid, beder vi dig venligst melde afbud hurtigst muligt, så andre kan komme til.

Afbud modtages senest 24 timer før aftalt tid. Dog med undtagelse af pludselig opstået sygdom.

ELEV BEHANDLINGER

Hos STUHR bestræber vi os på at uddanne de dygtigste frisører. Alle vores elever er under uddannelse på frisørskolen. Ved siden af skolen arbejder de i salonerne, hvor de gennemgår et skræddersyet forløb og hvor de løbende bliver uddannet/trænet i vores forskellige behandlinger og produktsortiment. Vi sørger for at uddanne vores frisører grundigt og når vi har vurderet at de er fagligt dygtige, vil de være tilgængelige for behandlinger, så du som kunde kan booke tid hos vores elever til en professionel pris. Kontakt din nærmeste STUHR for at høre mere omkring elev behandlinger.

OBS: Vores elevpriser adskiller sig fra vores færdige uddannede frisører, men uden at gå på kompromis med fagligheden, dog yder vi ikke garanti på elevbehandlinger.

Vi takker for din forståelse.

De Bedste Hilsner

STUHR