ÅBNINGEN AF STUHR VESTERBROGADE 43.

ÅBNINGEN AF STUHR VESTERBROGADE 43.

ÅBNINGEN AF STUHR VESTERBROGADE 43.

VI ÅBNER NU DØRENE TIL VORES NYE FRISØRSALON PÅ VESTERBROGADE.

Kære kunde,

Efter 63 år på Vesterbrogade 19, er tiden nu kommet til at sige farvel til vores gamle lokaler. Vesterbrogade 19 var startskuddet for STUHR saloner. Elmer Stuhr var en sand iværksætter. Han var modig, kreativ, fremsynet og havde fra starten af meget klare visioner og sans for kvalitet. Han revolutionerede en hel branche og fik skabt respekt omkring et fag, han selv var tydeligt stolt af.

Elmer Stuhr blev født på Nordfyn og var søn af en landmand. Landmandslivet var ikke noget for den unge fynbo, så da hans søster, der var frisør, kunne skaffe ham læreplads hos en frisørmester i Nr. Lyndelse syd for Odense, sprang han til.  Det var her at Elmer Stuhr, som blot 15 årig, lagde det  første kim til det, der siden skulle komme til at sætte standarden for en hel branche. Du kan læse mere om Elmer Stuhr historie her. 

Det var på Vesterbrogade at Elmer Stuhr åbnede den allerførste salon tilbage i 1957 samt STUHR Interschool i 1976. Det er i disse lokaler at STUHR familien blev skabt og hvor vi alle har og fortsat vil have, en masse fantastiske minder fra.  Vi har elsket hvert et minut i vores skønne lokaler, men er nu klar til at rykke videre til nye fantastiske omgivelser. Torsdag d. 30 april åbner vi op for STUHR Vesterbrogade 43. Vi glæder os til at blive nabo til blandt andet Coco Hotel & Warberg Comedy Club. Med vores nye lokation, er vi rykket tættere på det pulserende, hippe & centrale Vesterbro.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye salon torsdag den 30. april.

OBS. Den 28 & 29 april vil vores salon på Vesterbrogade 19 være lukket flytning.

Book din tid idag på www.stuhr.dk

STUHR Frisørsaloner:

STUHR Ny Østergade 10, 11o1 København K

STUHR Vesterbrogade 43, 1620 København V

STUHR Frederiksberg Centret, plan 2. Falkoner alle 21, 2000 Frederiksberg

STUHR Østerfælled Torv 16, 2100 København Ø

STUHR Jægersborg alle 32, 2920 Charlottenlund

STUHR Lyngby Hovedgade 54, 2820 Kgs. Lyngby

STUHR Kongevejs Centret 2, 2970 Hørsholm