SIDEN 1964

Kérastase

Kérastase byggede sin succes på at levere exceptionel ydelse til hovedbunden og håret gennem udsøgte produkter og skræddersyede behandlinger i salonen, alt sammen drevet af videnskabelig ekspertise, fagligt kundskab og en intuitiv forståelse af hvad folk virkelig ønsker fra deres hårpleje.
Ny Kerastase-serie mod skæl

Symbiose

Opdag den nye cellulær hårpleje mod skæl fra Kérastase. Klinisk dokumenteret langsigtet virkeevne sammen med luksuriøs pleje. Fjerner skæl øjeblikkeligt og genopbygger hårets fugt.

FUSIO DOSE HOS STUHR

Fusio-Dose er en eksklusiv, professionel Kérastase-behandling, der tilbyder personlige doser til øjeblikkelig hårtransformation. Fusio-Dose kan give en dobbelt fordel i kun én professionel behandling og kan, med en Booster og en Concentré, være mere effektiv end andre behandlinger. Produkterne er drevet af koncentreret hudpleje ingredienser for et bedre resultat.

Alle STUHR saloner udbyder fusio dose fra KÉRASTASE.

ANVENDELSE

Trin 1: DIAGNOSE
Frisøren (den professionnelle) vil spørge ind til dine bekymringer omkring hår og hovedbund.

Trin 2: EVALUERING OG VEJLEDNING
Efter diagnosen vil den professionelle vejlede dig til den rigtige Fusio-Dose-blanding for dit hår

Trin 3: ANVENDELSE
Efter en vask med shampoo er du klar til din behandling!

TIPS

"Det nye Fusio-Dose er løsningen, når du og dit hår har brug for et boost. Det er i sandhed en banebrydende behandling med øjeblikkelige resultater, som vi kan tilbyde i salonen. Den tilføjer et luksuriøst øjeblik til kundebesøget og giver dem personlig pleje.
Det jeg elsker ved Fusio-Dose er, at med de nærmest endeløse kombinationer af Concentré og Booster kan jeg øjeblikkeligt gøre noget ved enhver bekymring, der identificeres under analysen samt efterkomme min kundes specifikke ønsker. Dette resulterer i, at de forlader salonen, men de forlader salonen positivt forandret."

Hovig Etoyan, Kérastase Global Professional Ambassador