Autoriseret forhandler

L'Oréal Professionel 

L'Oréal Professionel blev født i Paris af en pionér, som opfandt alt til gavn for frisørerne. Denne arv startede for over 110 år siden og gjorde L'Oréal Professionel Paris til det anerkendte mærke, som udviklede branchen og det professionelle fællesskab.

Rens og beskyt håret

Bevar farvens intensitet

Anvend de samme professionelle formler hjemme som bruges i forbindelse med farvning, balayage og afblegning i salonen.

Problemet

Problemet ved farvning, balayage & afblegning:  Metalinde i hårfiberen.

Mængden af metal i håret varierer, afhængigt af vandkvaliteten hvor vi bor og af hårets porøsitet. Selvom vandet, der kommer ud af brusebadet derhjemme eller i backbaren hos frisøren, er meget rent, kan det alligevel indeholde store mængder af metal. Grunden til dette er, at vandet eroderer metalrørene.

Hårvask efter hårvask ophobes disse metalpartikler inde i hårfiberen.

Jo mere porøst håret er, desto større bliver ophobningen, da hårfiberen opfører sig som en svamp. Denne overskydende metalophobning udgør ikke en risiko for sundheden. Metal ophobninger i håret betyder dog noget, når håret kommer i kontakt med oxydant under en farve, balayage-eller afblegningsbehandling -her vil håret knække og slutresultatet være uforudsigeligt.

Glicoamine

Vi identificerede molekylet, der kan målrette metal. 

"Takket være vores samarbejde med eksperterne fra Ioannina Universitetet, har vi identificeret det prefekte molekyle: Glicoamine.

Det er den eneste aktive ingrediens, der er lille nok til at fange og neutralisere metal inde i hårfiberen.

Fiberensintegritet bevares, det påvirker ikke farven, og oxydanten gør sit arbejde ordentligt."

Charlotte Feltin
Head of L’Oréal HaircareLaboratories

Plej håret hjemme

Det er et meget vigtigt trin, at du bliver ved med at pleje håret hjemme. Ved at anvende den rensende creme-shampoo og beskyttende hårmaske mod ophobninger fortsætter kunden med at rense og beskytte håret samt at bevare farvens intensitet.

Håret er mere porøst efter tekniske behandlinger og har en tendens til at absorbere mere metal.

Derfor er det vigtigt at pleje håret efter en teknisk behandling og beskytte det mod nye partikelophobninger.

Metal DX er en helt ny hårplejerutine til hjemmebrug:

Den rensende creme-shampoo giver nye muligheder for performance og sensoriske oplevelser. Den har en kompakt konsistens, der giver et generøst skum, som er nemt at fordele og skylle ud. Formelen er skånsom og egnet til farvebehandlet hår, hår med striber eller afbleget hår, mens den fjerner ophobninger af metalpartikler.

Den beskyttende hårmaske mod ophobninger har en let cremet konsistens, der nærer hårfibrerne i dybden. Denne maske reducerer porøsiteten af behandlet hår og beskytter det bedre mod nye partikelophobninger.

Creme-shampooens og hårmaskens duft giver en professionel oplevelse. Den har mindeværdige topnoter af citrus kombineret med en karakteristisk, moskusagtig bundnote af træ. Duften er udviklet af Frederique Terranova, en ‘næse’ specialiseret sig i både professionelle og fine dufter.

Care rutine

"Hos STUHR sørger vi for at du også kan pleje dit hår med de rette produkter imellem dine behandlinger i en af vores saloner. Vores frisører anbefaler produkter ud fra din ønskede rutine og forventede resultater. Tal med din frisør om hvordan Kérastase kan understøtte din hårpleje rutine. " / Malene, STUHR

"Hos STUHR sørger vi for at du også kan pleje dit hår med de rette produkter imellem dine behandlinger i en af vores saloner. Vores frisører anbefaler produkter ud fra din ønskede rutine og forventede resultater. Tal med din frisør om hvordan Kérastase kan understøtte din hårpleje rutine. " / Malene, STUHR