Fashionshow med CarlaCarla

Fashionshow med CarlaCarla

Fashionshow med CarlaCarla

Idag havde vi fornøjelsen af at style 6 smukke konfirmander til modeshow i samarbejde med butik CarlaCarla Copenhagen. CarlaCarla ligger i hjertet af Charlottenlund på Rådhusvej 1.

For mange konfirmander er det en stor beslutning at skulle tage stilling til alt fra gæsteliste, lokation, tøj og ikke mindst håret. Derfor tilbyder vi som altid gratis konsultation, hvor du kan blive inspireret til lige netop din opsætningen. Konsultationen kan bookes i alle vores saloner, alt du skal gøre at at ringe til din nærmeste salon, så skal vi nok sørge for at håret står klart til den store dag.

Som inspiration kan du se nogle af de smukke opsætninger, som vores dygtige frisører fra STUHR Jægersborg Allé, kreerede til showet med CarlaCarla. De flotte konfirmations kjole finder du hos CarlaCarla i Charlottenlund.

Husk du også altid er velkommen til at kigge forbi til en uforpligtende konsultation, hvad end det er opsætning eller andet. Så står vi klar til at indfri din hår drømme.

Book din tid idag på www.stuhr.dk

Har du endnu ikke besøgt CarlaCarla vil vi stærkt anbefale dig det. Butikken er lidt af en Aladdins hule, placeret i hjertet af Charlottenlund. Car

CarlaCarla er ejet af, Susanne, som er en kæmpe inspirations kilde og servicen er altid i top. I butikken finder du blandt andet danske mærker som Lollys Laundry, Levete room, Gustav, Black Colour,  og Continue – men også i Frankrig, Italien samt Spanien finder hun sine feminine og pyntelige varer. Dertil har Susanne også en egen produktion af tøj i navnet CarlaCarla. Samt interiør, som kommer hjem løbende over hele året.

Så kig ind til CarlaCarla og lad dig blive inspireret.

Du finder os her:

STUHR Ny Østergade 10, 11o1 København K
STUHR Vesterbrogade 43, 1620 København V
STUHR Frederiksberg Centret, plan 2. Falkoner alle 21, 2000 Frederiksberg
STUHR Østerfælled Torv 16, 2100 København Ø
STUHR Jægersborg alle 32, 2920 Charlottenlund
STUHR Lyngby Hovedgade 54, 2820 Kgs. Lyngby
STUHR Kongevejs Centret 2, 2970 Hørsholm